Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σαν... δυο ξένοι με την Έλενα Τσαβαλιά: Αυτός είναι ο κουνιάδος του Μάρκου Σεφερλή

Πραγματικά εντελώς διαφορετικοί

26 Απριλίου 2022 09:13
Σαν... δυο ξένοι με την Έλενα Τσαβαλιά: Αυτός είναι ο κουνιάδος του Μάρκου Σεφερλή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έλενα Τσαβαλιά μοιράζεται αρκετές φορές στιγμές από την προσωπική της ζωή, με την ίδια να μην κρύβει τη μεγάλη της αγάπη για την οικογένειά της, η οποία παράλληλα τη θεωρεί τυχερή για το γάμο της με τον Μάρκο Σεφερλή.

Η ίδια μας έχει παρουσιάσει στο παρελθόν τον αδελφό της, ο οποίος είναι μικρότερος της γνωστής ηθοποιού. Εκείνος, μάλιστα, είχε γενέθλια και η Τσαβαλιά του έδωσε τις καλύτερες ευχές της, αναφέροντας τη σημασία που έχει για τη ζωή της.

Οι ευχές στον αδελφό της και η ομοιότητά τους

«Είσαι αυτός που σκέφτεται πιο σοφά από εμένα, που νιώθει πιο βαθιά από εμένα, είσαι ο σύμβουλός μου, είσαι ο προστάτης μου αν και είσαι…ο μικρός μου αδελφός! Χρόνια γερά και χαρούμενα, μικρέ. Σ’ αγαπάω πάααααααρα πολυυυυυυυύ», έγραψε η ηθοποιός.

Όπως βλέπουμε, πάντως, οι δυο τους είναι εντελώς διαφορετικοί φυσιογνωμικά. Μπορεί ορισμένες ομοιότητες να υπάρχουν σε χαρακτηριστικά του προσώπου τους, αλλά η αλήθεια είναι πως δε θα συνειδητοποιούσαμε εύκολα πως αυτός είναι ο κουνιάδος του Σεφερλή, που με τη γυναίκα του είναι ένα ζευγάρι... δίχως ταμπού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share