Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χύμα στο κύμα: Αυτά είναι τα 4 πιο ανοργάνωτα ζώδια

Θα τα βρείτε «σκούρα» μαζί τους!

25 Απριλίου 2022 15:58
Χύμα στο κύμα: Αυτά είναι τα 4 πιο ανοργάνωτα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι έχουμε στιγμές που αισθανόμαστε ανοργάνωτοι και χαμένοι. Αυτό δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα, αφού ορισμένοι άνθρωποι λειτουργούν καλύτερα μέσα σε χαοτικά περιβάλλοντα, στα οποία εμπνέονται περισσότερο και γίνονται δημιουργικοί. Ωστόσο για μερικά ζώδια, η έλλειψη οργάνωσης μπορεί να καταλήξει πρόβλημα.

Δείτε επίσης: Ερωτικό φιάσκο από τον Κώστα Λεφάκη: Κλάματα και δράματα για Ταύρους, Ζυγούς και...

Ζυγός

Η έμφυτη ανάγκη σας για δικαιοσύνη και συνεργασία καταλήγει εμπόδιο στην οργάνωσή σας. Όταν σας παρουσιάζονται πολλές επιλογές βαλτώνετε και δεν ξέρετε τι να διαλέξετε. Η λύση είναι να εμπιστεύεστε περισσότερο το ένστικτό σας και να αποφεύγετε ανούσια διλήμματα που σας μπερδεύουν.

Τοξότης

Θέλετε να τα κάνετε όλα, να τα βιώσετε όλα και αυτό καταλήγει συχνά να σας κατακλύζει. Έχετε μερικές πολύ γκράντε ιδέες αλλά δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε καθόλου στις λεπτομέρειες που χρειάζεται η υλοποίησή τους. Για να διευκολυνθείτε, ζητήστε βοήθεια και μοιραστείτε τις ιδέες σας με κάποιο πιο προσγειωμένο άτομο.

ανοργάνωτο γραφείο

Υδροχόος

Το καινοτόμο πνεύμα σας σας βοηθάει πολύ να εστιάζετε στο μέλλον, αλλά καθόλου στην καθημερινότητα. Και στο μέλλον όμως υπάρχουν λογαριασμοί που πρέπει να πληρωθούν. Καλό είναι να αποκτήσετε μερικές συνήθειες οργάνωσης, όπως π.χ. να κάνετε λίστες με τις υποχρεώσεις σας και να βάζετε υπενθυμίσεις.

Ιχθύς

Νοιάζεστε τόσο πολύ για τους ανθρώπους γύρω σας, που καμιά φορά δυσκολεύεστε να πείτε όχι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κάνετε πράγματα πέρα από τις δυνατότητές σας. Προσπαθήστε να μην αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να κάνετε, και βρείτε δημιουργικούς τρόπους να οργανώνεστε, όπως πχ να κάνετε μια μικρή ζωγραφιά δίπλα από κάθε task που πρέπει να ολοκληρώσετε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share