Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέρασαν 4 χρόνια, αλλά...: Η συγκινητική φωτογραφία της Βικτώριας Καρύδα στην αγκαλιά του Γιάννη Μακρή

Ο επιχειρηματίας είχε δολοφονηθεί έξω από το σπίτι του στη Βούλα

25 Απριλίου 2022 13:40
Πέρασαν 4 χρόνια, αλλά...: Η συγκινητική φωτογραφία της Βικτώριας Καρύδα στην αγκαλιά του Γιάννη Μακρή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σχεδόν 4 χρόνια έχουν περάσει από την άγρια δολοφονία του Γιάννη Μακρή, συζύγου της Βικτώριας Καρύδα, έξω ακριβώς από το σπίτι του στη Βούλα.

Η Βικτώρια Καρύδα όλα αυτά τα χρόνια δεν τον έχει ξεχάσει ποτέ και προσπαθεί να κρατά τη μνήμη του ζωντανή, ειδικά μέσω των παιδιών τους.

Δείτε επίσης: Ατημέλητη και χωρίς μακιγιάζ - Έξοδος για τη Βικτώρια Καρύδα σε γνωστό εμπορικό

Αυτή τη φορά, το γνωστό μοντέλο που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο «My style rocks», ανέβασε ένα Instagram story όπου τη βλέπουμε να βρίσκεται στην αγκαλιά του εκλιπόντος συζύγου της πριν αρκετά χρόνια.

Δείτε τη φωτογραφία:

Γιάννης μακρής βικτώρια καρύδα

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Ξέσπασε σε κλάματα η Βικτώρια Καρύδα - «Ο άνδρας μου είναι εδώ...» (Video)

Η σύζυγος του δολοφονηθέντος επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, Βικτώρια Καρύδα, ξέσπασε σήμερα σε κλάματα όταν άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου.

Η Βικτωρία Καρύδα μετά την ανακοίνωση των ποινών στους δύο δράστες της στυγερής δολοφονίας, ευχαρίστησε τους δικαστές και την αστυνομία για την καταδίκη των δύο αδελφών.

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Μπάμπη για εμένα είναι ο καλύτερος δικηγόρος, και η Μαριάννα. Ευχαριστώ την αστυνομία για τη δουλειά που έκανε. Είμαι ικανοποιημένη από την απόφαση που βγήκε. Ο άνδρας μου είναι εδώ, τα βλέπει και τα ακούει, κι ότι ήθελε ο άνδρας μου, αυτό έγινε», δήλωσε εμφανώς συγκινημένη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση (Video)

Την ενοχή των δύο Βούλγαρων αδελφών για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, τον Οκτώβριο του 2018, έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας, ζήτησε ο εισαγγελέας της έδρας του δικαστηρίου που δικάζει την υπόθεση.

Ο εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του 32χρονου για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά μόνας, της παράνομης οπλοφορίας και της παράνομης οπλοχρησίας, ενώ για τον 36χρονο αδελφό του για το αδίκημα της απλής συνέργειας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ενώ, τις προηγούμενες ημέρες μία γυναίκα μάρτυρας υπεράσπισης, κατά τη διάρκεια κατάθεσής της, προσέφερε άλλοθι στον έναν από τους δυο κατηγορούμενους για τη στυγερή δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή.

Για τον 32χρονο φερόμενο εκτελεστή του επιχειρηματία ο εισαγγελέας εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που σκότωσε τον επιχειρηματία με οκτώ σφαίρες και εμφανίζεται στο βίντεο της ανθρωποκτονίας που έχει δει το «φως» της δημοσιότητας.

Κατά τον εισαγγελικό λειτουργό επιβαρυντικό για τον πρώτο κατηγορούμενο είναι και το τηλέφωνο στον αδελφό του, λίγα δευτερόλεπτα μετά την ανθρωποκτονία.

Μεταξύ άλλων στην αγόρευση του ο εισαγγελέας ανέφερε πως:

  • Το πρώτο ξενοδοχείο που έμειναν οι κατηγορούμενοι ήταν κοντά στο σπίτι του Γιάννη Μακρή, κάτι που συνάδει με την εκτίμηση ότι πιθανότατα ήθελαν να τον παρακολουθήσουν. Χαρακτηριστικά ο εισαγγελικός λειτουργός είπε: «Είπαν διάφορες δικαιολογίες (σ.σ. οι κατηγορούμενοι) για τα αυτοκίνητα για το ότι δεν τους έκαναν. Έλα όμως που τα τρία εξ αυτών έχουν θεαθεί έξω από την οικία του δολοφονηθέντος. Και μάλιστα μόνο τις ημέρες που τα είχαν νοικιάσει οι κατηγορούμενοι».
  • Οι κατηγορούμενοι έμειναν σε τέσσερα ξενοδοχεία και νοίκιασαν τέσσερα αυτοκίνητα. «Διαβιούν πολυτελώς για 20 ημέρες στην περιοχή της Βούλας-Γλυφάδας που δεν είναι από τις φθηνές. Εμείς που μένουμε εδώ, δεν μπορούμε. Δεν προέκυψε πως συναντήθηκαν με κάποιον επιχειρηματία, είπαν ότι έχουν επισκεφθεί κάποιο ακίνητο για να νοικιάσουν προκειμένου να φτιάξουν καντίνα» ανέφερε ο εισαγγελέας.

Κλείνοντας την αγόρευσή του ο εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του 32χρόνου για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά μόνας, της παράνομης οπλοφορίας, της παράνομης οπλοχρησίας. Ακόμη, για τον 36χρόνο αδελφό του, ο εισαγγελικός λειτουργός την ενοχή του για το αδίκημα της απλής συνέργειας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share