Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πρωτοπόρα η Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτή είναι η νέα στάση που ανακάλυψε στο σεξ (Video)

Δεν περιγράφουμε άλλο!

25 Απριλίου 2022 12:34
Πρωτοπόρα η Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτή είναι η νέα στάση που ανακάλυψε στο σεξ (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ένα επεισόδιο του Ρουκ Ζουκ που προβλήθηκες πριν μερικούς μήνες μία ομάδα κατάφερε να φτάσει στον τελικό γύρο, όπου όπως προβλέπεται από τους κανόνες του παιχνιδιού ένας παίκτης έπρεπε να πει πολλά πράγματα από μία κατηγορία που θα του υποδείκνυε η Ζέτα Μακρυπούλια και στη συνέχεια οι υπόλοιποι παίκτες και παίκτριες να τα μαντέψουν.

Δείτε επίσης: Ρουκ Ζουκ με… MILF, ξετσίπωτες και τεκνατζού - «Σοκ» για Ζέτα Μακρυπούλια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κατηγορία που δόθηκε στον παίκτη ήταν «Ονόματα Κοκτέιλς» και ενώ θα περίμενε κανείς να ακούσει κάποια all time classic κοκτέιλ, όπως είναι το Cosmopolitan, το Cuba Libre και το Μοχίτο ακούσαμε κάτι που μάλλον δεν είχαμε ξανακούσει. Ο παίκτης πρόσθεσε στην λίστα ένα κοκτέιλ που ονομάζεται «Blind Unicorn» (aka Τυφλός Μονόκερος»). Και όσο περίεργη και να ακούγεται η ονομασία του κοκτέιλ άλλο τόσο περίεργη είναι η ιστορία του, αφού ο παίκτης αποκάλυψε στη Ζέτα πως το όνομα του κοκτέιλ προέρχεται από μία στάση του σεξ που δεν μπορούσε να περιγράψει on air.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι το «Blind Unicorn» ήταν ένα από τα δύο κοκτέιλ της λίστας που βρήκε η ομάδα μαζί με το -κλασικό θα λέγαμε- Μοχίτο. Η φάση γενικώς στο πλατό ήταν «δεν περιγράφω άλλο» και σας αφήνουμε το παρακάτω βίντεο, προκειμένου να το διαπιστώσετε και μόνοι σας!

Δείτε το βίντεο:

Ποια Ζέτα Μακρυπούλια; Αυτή την κορυφαία ηθοποιό ήθελαν για «Αμαλία» στο «Παρά Πέντε»

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι σήμερα μια καταξιωμένη ηθοποιός και παρουσιάστρια, ξεχωρίζοντας πριν από πολλά χρόνια στο ρόλο της Αμαλίας στη σειρά «Στο Παρά Πέντε», η οποία έγραψε ιστορία στο Mega.

Τη θυμόμαστε με την ιδιαίτερη... πελοποννησιακή προφορά, αλλά και τη βοήθεια που πρόσφερε στους ήρωες της σειράς, προκειμένου να διορθώσουν την αδικία στην αποστολή, που είχαν αναλάβει. Δεν ήταν, ωστόσο, η πρώτη που βρισκόταν στο μυαλό του Γιώργου Καπουτζίδη, που αρχικά είχε σκεφτεί κάτι διαφορετικό.

Η σκέψη για... τριάδα πνεύματος και η κατάληξη στη Μακρυπούλια

Ένας ρόλος, λοιπόν, που άλλαξε στην πορεία της σειράς ήταν αυτός της Αμαλίας, καθώς ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε αρχικά ζητήσει από την Ελένη Ράντου, την Κατιάνα Μπαλανίκα και την Ράνια Σχίζα, τις τρεις πρωταγωνίστριες των Σαββατογεννημένων, να υποδυθούν μαζί το πνεύμα.

Ο δημιουργός, καθώς έγραφε το συγκεκριμένο ρόλο, είχε στο μυαλό του τις τρεις πρωταγωνίστριες της πρώτης του τηλεοπτικής δουλειάς και όταν το συζήτησε με την Ελένη Ράντου, εκείνη τον συμβούλευσε να αναθέσει το ρόλο σε μια άλλη πρωταγωνίστρια, η οποία τελικά ήταν η, εξαιρετική και σε αυτό το ρόλο, Ζέτα Μακρυπούλια, με τον Αγγέλου να πραγματοποιεί παράλληλα μια άλλη αποκάλυψη.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share