Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πανικός για τη Γαία Μερκούρη: «Από τις καταχρήσεις φαίνεσαι γερασμένη στο πρόσωπο» - Απόσταση από τον Άγγελο Λάτσιο

Το σχόλιο που την έφερε σε δύσκολη θέση

25 Απριλίου 2022 11:35
Πανικός για τη Γαία Μερκούρη: «Από τις καταχρήσεις φαίνεσαι γερασμένη στο πρόσωπο» - Απόσταση από τον Άγγελο Λάτσιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Full in love και αχώριστοι είναι ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη, όπου εδώ και έναν χρόνο περίπου έχουν ένα τρυφερό ειδύλλιο και πλέον δεν διστάζουν να δείξουν δημόσια την όμορφη σχέση που έχουν αναπτύξει.

Ωστόσο η Γαία Μερκούρη δεν υπήρξε η πρώτη γυναίκα στη ζωή του γιου της Ελένης Μενεγάκη, καθώς παλιότερα ο νεαρός είχε υπάρξει ξανά ερωτευμένος με αιθέρια ύπαρξη.

Το ζευγάρι έχει ενεργή συμμετοχή στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram, όπου δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του.

Σε ένα από αυτά η Γαία Μερκούρη αποφάσισε να ανεβάσει μια φωτογραφία με τον φίλο της Κάρολο, ωστόσο ένα σχόλιο ήταν αρκετό για να φέρει τον πανικό.

Ένας χρήστης του Instagram έγραψε κάτω από την εικόνα: «Από τις καταχρήσεις φαίνεσαι γερασμένη στο πρόσωπο»

Γαία Μερκούρη καταχρήσεις

Την ίδια ώρα ο Άγγελος Λάτσιος φαίνεται πως απολαμβάνει τις ολιγοήμερες διακοπές του Πάσχα σε κάποιο νησί, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα είναι η Άνδρος.

Μάλιστα, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη φαίνεται πως έχει πάρει αποστάσεις και ανεβάζει φωτογραφίες από την «απόδρασή» του.

Γαία Μερκούρη: Έκοψε τα «φτερά» στον Άγγελο Λάτσιο - Τι συνέβη;

Σε «πονοκέφαλο» για την οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου έχει μετατραπεί το μέλλον του Άγγελου Λάτσιου, με την Γαία Μερκούρη να τον κρατάει πίσω.

Το 2022 αναμένεται σε κάθε περίπτωση να είναι μία μεταβατική χρονιά για τον πρωτότοκο γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, καθώς ο Άγγελος έχει κληθεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του.

Δείτε επίσης: Άγγελος Λάτσιος: Το τρυφερό μήνυμα από την Γαία Μερκούρη και η μελαγχολική εικόνα (photo)

Παρ΄ όλα αυτά ο μοναχογιός της γνωστής παρουσιάστριας θέλει να ζήσει τον έρωτά του και έχει ξεχάσει το επαγγελματικό του μέλλον και δεν θέλει να σκέφτεται τις σπουδές.

Μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη είχε μείνει εκτός τηλεόρασης για περίπου έναν χρόνο προκειμένου να δει τι θα κάνει με τον γιο της και αν θα φύγει για να σπουδάσει στην Αγγλία ή την Αμερική.

Το αρχικό πλάνο ήταν να φύγει μαζί με την Γαία Μερκούρη, ωστόσο τελευταία στιγμή η κοπέλα έκανε πίσω, μένοντας στην Ελλάδα.

Με την αλλαγή των πλάνων, φημολογείται πως ο 20χρονος θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας του και να ασχοληθεί με την δημιουργία μιας δικής του εκπομπής, ανοίγοντας το δικό του κανάλι στο Youtube, με θεματολογία τα θαλάσσια και extreme sports.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share