Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κατάθεση ψυχής από τον Γιώργο Μαρίνο: «Μέχρι τα 22 η ζωή μου ήταν χάλια» - Αυτός είναι ο λόγος που εξαφανίστηκε

Εδώ και πολλά χρόνια ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

25 Απριλίου 2022 11:21
Κατάθεση ψυχής από τον Γιώργο Μαρίνο: «Μέχρι τα 22 η ζωή μου ήταν χάλια» - Αυτός είναι ο λόγος που εξαφανίστηκε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν ο πρώτος επώνυμος που βγήκε και μίλησε ανοιχτά για το σεξουαλικό του προσανατολισμό στα μέσα του 1960, σε μια ιδιαιτέρως συντηρητική Ελλάδα. Είχε αποκαλύψει και στους γονείς του στα δεκαέξι του χρόνια πως είναι ομοφυλόφιλος.

Δείτε επίσης: Περήφανος πατέρας ο Στηβ Κακέτσης: Αυτός είναι ο γιος που απέκτησε με την Κατιάνα Μπαλανίκα (photos)

Παρόλα αυτά όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, ο μεγάλος έρωτας της ζωής του ήταν η ηθοποιός Κατιάνα Μπαλανίκα. Ήταν σύντροφοι για τέσσερα χρόνια στα τέλη του ΄60. Όπως έχει πει δεν θέλησε να προχωρήσει σε γάμο και να κάνει παιδιά, γιατί θεωρούσε πως θα ήταν άδικο για το παιδί του να υποστεί το «αμαρτωλό» παρελθόν του. Παρόλα αυτά οι δρόμοι τους δε χώρισαν, ούτε επαγγελματικά, ούτε φιλικά. Συνεργάστηκαν για χρόνια στη «Μέδουσα» και η φιλία τους παραμένει μέχρι σήμερα.

γιώργος μαρίνος
(EUROKINISSI/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ)

«Μέχρι τα 22 μου χρόνια η ζωή μου ήταν χάλια»

Πριν μια δεκαετία ο ίδιος αποφάσισε να αφήσει τα φώτα της δημοσιότητας, δηλώνοντας: «Δε κάνω την αυτοβιογραφία για να χάσουν κάποιοι τον ύπνο τους».

«Στο βιβλίο μου θα διηγούμαι όλη μου τη ζωή δηλαδή από τότε που γεννήθηκα μέχρι σήμερα…», δήλωνε στο ciao ο Γιώργος Μαρίνος που ετοιμαζόταν να γράψει την αυτοβιογραφία του.

Ένα βιβλίο που θα περιλαμβάνει εξομολογήσεις για πρόσωπα και καταστάσεις της ζωής και της καριέρας του. «Θα πω την μαύρη μου αλήθεια απλά και κατανοητά. Δεν θα κάνω το βιβλίο για να χάσουν κάποιοι τον ύπνο τους», δηλώνει ο ηθοποιός και συνεχίζει λέγοντας: «Θα περιγράψω την άγνωστη ιστορία της ζωής μου μέχρι τα 22 μου χρόνια που ήταν χάλια».

Αυτός είναι ο λόγος που εξαφανίστηκε

Αν και ποτέ δεν βγήκε ο ίδιος να αποκαλύψει το λόγο που τον έκανε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ο βαφτισιμιός του και ηθοποιός Κωνσταντίνος Δανίκας είχε δώσει μια απλή εξήγηση.

Η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε για το λόγο που απέχει ο Γιώργος Μαρίνος από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Λόγω συνεργασίας με τον πατέρα μου, ο Γιώργος Μαρίνος πάντρεψε τους γονείς μου και με βάφτισε κιόλας. Δεν έχουμε καμία σχέση, ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου. Εγώ νομίζω ότι ο Γιώργος Μαρίνος επίτηδες θέλει να μείνει στην καρδιά του κόσμου ως ο Γιώργος Μαρίνος που ξέρουμε, ο showman, ο τραγουδιστής, ο ηθοποιός. Μάλλον γι’ αυτό το λόγο έχει χαθεί.

Δεν ξέρω αν ο άνθρωπος είναι καλά, αν συμβαίνει οτιδήποτε, κανένας δεν γνωρίζει. Τουλάχιστον από τον δικό μου κύκλο δεν γνωρίζει κανείς. Τελευταία φορά τον είδα σε μια θεατρική παράσταση πριν από πάρα πολλά χρόνια.

Σαν παιδί τον έζησα αρκετά, αλλά από κάποια ηλικία και μετά δεν είχαμε καμία σχέση. Τον θαυμάζω, με ενέπνευσε για τη δουλειά μου, αλλά μέχρι εκεί, πιο τυπικές σχέσεις» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Δανίκας.

πηγή κεντρικής εικόνας: (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share