Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η τραγωδία της Κατιάνας Μπαλανίκα: Το πρόωρο μωρό της που πέθανε στη γέννα και οι τύψεις του Στηβ Κακέτση

Ήταν κοριτσάκι και πέθανε 36 ώρες μετά τον τοκετό

25 Απριλίου 2022 11:04
Η τραγωδία της Κατιάνας Μπαλανίκα: Το πρόωρο μωρό της που πέθανε στη γέννα και οι τύψεις του Στηβ Κακέτση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στηβ Κακέτσης, πέρα από τις θρυλικές του επιχειρήσεις, έγινε γνωστός μέσα στα χρόνια για τη «θυελλώδη» σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου, αλλά και τον γάμο του με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα.

Δείτε επίσης: Μερακλής ο Στηβ Κακέτσης: Αυτή είναι η γυναικάρα 25 χρόνια μικρότερη με την οποία ξεπέρασε την Άντζελα Δημητρίου

Ο επιχειρηματίας είχε παντρευτεί με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία έχει αποκτήσει και έναν γιο. Οι σχέσεις τους, αν και χωρισμένοι εξακολουθούν να είναι πολύ καλές. «Έχω κάνει τεράστια λάθη, απίστευτα λάθη, δεν έχω μετανιώσει ποτέ για τίποτα. Γιατί για να τα κάνω σημαίνει ότι αυτό πίστευα και ήθελα. Μετάνιωσα μόνο που δεν έκανα δεύτερο παιδί, αλλά βλέπεις είχαμε φοβηθεί τότε. Πριν από το γιο μας, είχαμε ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε στον 6 μήνα, 860 γραμμάρια και πέθανε σε 36 ώρες. Και ο Μάκης 6 μηνών ήρθε στον κόσμο γι ‘ αυτό και δεν κάναμε άλλο παιδί», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

κατιάνα μπαλανίκα

Σπάραξε ο Στηβ Κακέτσης: «Ο γιος μου δεν με σέβεται...»

Το 1975 η Κατιάνα Μπαλανίκα παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Στηβ Κακέτση, με τον οποίο απέκτησε τον γιο της Ασημάκη ένα χρόνο μετά. Το ζευγάρι χώρισε μετά από 25 χρόνια, το 2000.

Ο μοναχογιός τους, Μάκης, παντρεύτηκε το 2012 και το 2013 απέκτησε την κόρη του, που πήρε το όνομα της γνωστής ηθοποιού.

Ο γνωστός επιχειρηματίας έχει κάνει αρκετές σχέσεις με διάσημες Ελληνίδες, όπως με την Άντζελα Δημητρίου που είναι από τις πιο γνωστές. Μάλιστα, ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια ήταν η αιτία που χώρισε από την ηθοποιό.

Στηβ Κακέτσης γιος Ασημάκης

Η σχέση του με το γιο του Μάκη

«Έχουμε καλές σχέσεις τώρα. Δεν έχω κανένα παράπονο από το γιο μου. Μιλάμε για ένα σωρό πράγματα, αλλά δεν μιλάω με το γιο μου για γυναίκες. Είναι πιο μονογαμικός από εμένα. Ο γιος μου δεν με σέβεται τόσο όσο σέβεται την μητέρα του» είχε δηλώσει παλιότερα ο Στηβ Κακέτσης στην εκπομπή «Tv weekend» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share