Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Διαμάντω Νικηβέλου: Αυτός ήταν ο μεγάλος έρωτας του Μιχάλη Χατζηγιάννη πολύ πριν τη Ζέτα Μακρυπούλια (photos)

Ήταν ζευγάρι για 6 χρόνια

25 Απριλίου 2022 10:37
Διαμάντω Νικηβέλου: Αυτός ήταν ο μεγάλος έρωτας του Μιχάλη Χατζηγιάννη πολύ πριν τη Ζέτα Μακρυπούλια (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολύ πριν τα μεγαλεία και τη φήμη ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν για 6 χρόνια ζευγάρι με τη Διαμάντω Νικηβέλου, με την οποία ήταν μαζί από το σχολείο. Με την ευκαιρία δείτε εδώ για πρώτη φορά πώς είναι η μητέρα του γνωστού τραγουδιστή.

Η συγκεκριμένη σχέση είναι παντελώς άγνωστη στους θαυμαστές του Μιχάλη Χατζηγιάννη, καθώς η 43χρονη πλέον, Διαμάντω Νικηβέλου, δεν σχετίζεται με τον χώρο του θεάματος.

Η ίδια έχει σπουδάσει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και κρατάει χαμηλό προφίλ, παρά το γεγονός ότι δουλεύει σε έναν πολύ γνωστό οργανισμό πολιτιστικού χαρακτήρα.

Καθώς οι δύο πιο γνωστές σχέσεις του τραγουδιστή, με τη Δέσποινα Ολυμπίου και τη Ζέτα Μακρυπούλια είχαν κάνει μεγάλο «μπαμ», φαίνεται πως κανείς δεν είχε ψάξει το παρελθόν του πολύ πριν έρθει η δημοσιότητα στη ζωή του.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες η Διαμάντω Νικηβέλου δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις επόμενες σχέσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη, καθώς παραμένει πανέμορφη παρά τα χρόνια που έχουν πέρασει.

Μάλιστα, το πρώην ζευγάρι φαίνεται πως διατηρεί φιλικές σχέσεις, καθώς ακολουθούνται στα social media.

Δείτε φωτογραφίες της:

διαμάντω νικηβέλου πρόσωπο μάτια

Διαμάντω νικηβέλου πρόσωπο

Μαντώ Νικηβέλου

Διαμάντω Νικηβέλου

πρώην μιχάλη χατζηγιάννη διαμάντω

Τόσα χρόνια δεν το γνώριζε κανείς: Αυτό είναι το πραγματικό όνομα του Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία την μουσική του καριέρα και κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές της γενιάς του.

Με καταγωγή από την Κύπρο, ο ίδιος γεννήθηκε στις 5 Νοεμβρίου το 1978 στη Λευκωσία.

Δείτε επίσης: Στο περιθώριο Ρέμος και Χατζηγιάννης: Αυτόν τον γνωστό μπασκετμπολίστα είχε ερωτευτεί με πάθος η Ζέτα Μακρυπούλια (photos)

Σπούδασε Μουσική στο Εθνικό Ωδείο Κύπρου και στη Βασιλική Ακαδημία Μουσικής του Λονδίνου από όπου αποφοίτησε διπλωματούχος στο πιάνο, στη κιθάρα και στα ανώτατα θεωρητικά μαθήματα. Το 1994 πήρε μέρος στον διαγωνισμό ταλέντων «Αφετηρίες» που προβλήθηκε στο ΡΙΚ πρώτος μεταξύ 1000 διαγωνιζομένων. Επίσης, την ίδια χρονιά, συμμετείχε στον «Παγκύπριο Διαγωνισμό Τραγουδιού» με το τραγούδι Η δική μου Ιστορία όπου και πήρε το πρώτο βραβείο.

Αυτό που αγνοούν οι περισσότεροι είναι πως το όνομα Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν είναι το πραγματικό του, αλλά το υιοθέτησε ως καλλιτεχνικό.

Το αληθινό του όνομα είναι Μιχαήλ Ασημακόπουλος!

πηγή κεντρικής εικόνας: (EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share