Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επανασύνδεση για Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη: Η φωτογραφία στο αεροδρόμιο που «φούντωσε» τις φήμες

Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

25 Απριλίου 2022 09:08
Επανασύνδεση για Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη: Η φωτογραφία στο αεροδρόμιο που «φούντωσε» τις φήμες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα από το προφίλ της στο instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε γνωστό το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα 24/4 ότι αποφάσισε να βρεθεί στο Ντουμπάι με τους γιους της. Αυτό ήταν άλλωστε, όπως αποκάλυψε, το όνειρο του μεγαλύτερου της γιου Φίλιππου – Ραφαήλ.

Δείτε επίσης: Έδωσε «πόνο» η Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκάλυψε την πρώτη φορά που έκανε σεξ (Video)

Όπως επεσήμανε η παρουσιάστρια ήταν και το πρώτο μεγάλο οικογενειακό ταξίδι έπειτα από δυο χρόνια, όπου λόγω πανδημίας είχαν περιοριστεί σε πιο κοντινούς περιορισμούς.

Ο φωτογραφικός φακός του tlife.gr εντόπισε τη Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τους δύο γιους της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Εκεί, όμως, βρισκόταν και ο Θοδωρής Μαραντίνης, χωρίς να έχει γίνει γνωστό, αν ταξίδεψε μαζί τους ή απλά βρέθηκε στο σημείο για να τους αποχαιρετήσει.

Οι δυο τους, μπορεί το 2019 έπειτα από 14 χρόνια κοινής πορείας να αποφάσισαν να χωρίσουν, ωστόσο μέχρι σήμερα διατηρούν άψογες σχέσεις και φροντίζουν να είναι πάντα ενωμένοι για χάρη των δυο παιδιών τους.

Η φωτογραφία είναι από την ώρα που η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης με τα δυο τους παιδιά βρέθηκαν στο γκισέ για τον έλεγχο των εισιτηρίων τους.

Δείτε τη φωτογραφία:

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης αεροδρόμιο

Τα έβγαλε όλα στη φόρα ο Θοδωρής Μαραντίνης: Αυτό είναι το μεγάλο λάθος που έκανε στη σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου και έχει μετανιώσει

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έχει μετανιώσει πια για τον τρόπο με τον οποίο έδρασε όσο ήταν παντρεμένος με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Στον Youtuber Fipster κατά κόσμον Φίλιππο μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης ο οποίος αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στα λάθη που έκανε την περίοδο που ήταν σε σχέση και παντρεμένος με την Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε επίσης: Άναυδη η Σίσσυ Χρηστίδου: «Είμαι σε σοκ! Δεν ήμουν έτοιμη να το διαχειριστώ αυτό»

«Κατά περιόδους έχουν γραφτεί διάφορα ψέματα για τα προσωπικά μου. Λογικό είναι να με επηρεάσουν. Γενικά με στεναχωρεί αυτό, από την πρώτη μέρα που δεν ήμουν εξοικειωμένος, βρέθηκα στα φώτα της δημοσιότητας και στη δουλειά μου και στα προσωπικά μου, όλο αυτό με τη Σίσσυ. Ήταν άνθρωποι και με φωτογράφιζαν έξω από το σπίτι, μου φαινόταν εξωπραγματικό και κλείστηκα στον εαυτό μου, έγινα φοβικός. Μετά κατάλαβα ότι έτσι είναι αυτή η δουλειά… Καταλαβαίνω αν κάποιο σχόλιο είναι καλοπροαίρετο ή κακοπροαίρετο. Τα παιδιά όμως είναι μικρά και όταν εκτίθενται αυτά ή αν κάποια από τα πράγματα που γράφονται για μένα μπορεί να επηρεάσουν τα παιδιά, εξηγώ πως αυτό που γράφει κάποιος, μπορεί να επηρεάσει τα παιδιά μου».

Για το αν έχει μετανιώσει που η προσωπική του ζωή με τη Σίσσυ εκτέθηκε τόσο, ο Θοδωρής είπε χαρακτηριστικά:

«Προστατεύσαμε αρκετά κομμάτια μας προσωπικά αλλά θεωρώ ότι το πράγμα εκτέθηκε παραπάνω από το όριό μου. Θεωρώ, βλέποντάς το τώρα, πως δεν χρειαζόταν να το κάνω εγώ και ίσως επισκίασε με κάποιον τρόπο την δική μου καριέρα, όχι τόσο εκείνη της Σίσσυς».

Αν θα έρθει μια καινούργια σχέση, θα μιλούσε γι’ αυτή;

Ο Θοδωρής εξήγησε πως όσο μεγαλώνει, γίνεται πιο σοφός. Πιστεύω πως όταν κάτι το διατηρείς πιο ιδιωτικό, έχει μεγαλύτερη ομορφιά, χωρίς να γίνεσαι κρυψίνους ή να καταπιέζεσαι. Θέλει μια καλή ισορροπία. Γενικά πλέον, στο Instagram, με ενοχλεί αυτό το πράγμα της κλειδαρότρυπας και προσπαθώ να είναι αυτό ένα επαγγελματικό κομμάτι».

Τι μπαμπάς είναι ο Θοδωρής;

«Σαν μπαμπάς θέλω τα παιδιά μου να χαμογελάνε, διασκεδάζουμε, λέμε αστεία, με κάνουν ό,τι θέλουν, υπάρχουν όρια και προσπαθώ να τα διατηρήσω αλλά δεν θέλω να είμαι πιεστικός και θέλω να έχουμε ένα κλίμα συζήτησης», είπε ο Θοδωρής που είναι μπαμπάς δύο αγοριών 14 και 9 ετών πια.

πηγή κεντρικής εικόνας: (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share