Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκαλυπτική η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Δεν πιστεύω στο για πάντα - Ο έρωτας δεν παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στη ζωή μου...»

«Οι γονείς μου είχαν...»

25 Απριλίου 2022 08:41
Αποκαλυπτική η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Δεν πιστεύω στο για πάντα - Ο έρωτας δεν παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στη ζωή μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και μίλησε αρχικά για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην παράσταση «Οι γείτονες από πάνω», η οποία λαμβάνει χώρα στο θέατρο Πειραιώς 131.

Δείτε επίσης: Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποκαλύπτει: Ο θρήνος της αποβολής και η σχέση της με τους πρώην συντρόφους της

Η ίδια μίλησε επίσης για την σημασία που έχει ο έρωτας στη ζωή της, παραδεχόμενη πως ναι μεν είναι κάτι σημαντικό, αλλά υπήρχαν και στιγμές, που η ίδια ήταν μόνη της για μεγάλο χρονικό διάστημα, από επιλογή. Παράλληλα, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε και για την σχέση των γονιών της και για το πόσο αγαπημένοι ήταν ως ζευγάρι, μιας και για την ηθοποιό η σχέση τους ήταν κάτι εξιδανικευμένο.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σύντροφος
(EUROKINISSI/PANORAMAPRESS/ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ)

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο έρωτας παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, αλλά όχι και τον μεγαλύτερο. Έχω περάσει και τέσσερα χρόνια μόνη μου, από επιλογή, γιατί ήθελα να καθαρίσω από πράγματα που με απασχολούσαν, να μπω σε μια επόμενη σχέση πιο καθαρή ως άνθρωπος. Οι γονείς μου είχαν έναν μακρύ και αγαπημένο γάμο. Έχω την αίσθηση ότι αυτό το θεωρούσα λίγο άπιαστο ιδανικό. Ήταν πολύ ερωτευμένοι, πάντα ο ένας με τον άλλον».

«Τους θυμάμαι να χορεύουν ταγκό στο εξοχικό μας, θυμάμαι τον μπαμπά μου να στέλνει λουλούδια στη μαμά μου, να της δίνει δωράκια, πολύ ρομαντικά πράγματα, τα οποία στη δική μου τη γενιά και εποχή δεν ήταν εύκολο να τα βρεις. Οπότε ήταν λίγο δύσκολο να έχω μια τέτοια μακροβιότητα στις σχέσεις μου. Έτσι κι αλλιώς δεν πιστεύω στο «για πάντα» γενικά γιατί πιστεύω ότι τίποτα δεν διαρκεί για πάντα. Όλα αλλάζουν. Πιστεύω ότι και στις σχέσεις των γονιών μου σίγουρα άλλαξαν πράγματα, απλά ο έρωτας εξελίχθηκε σε αγάπη, σε τρυφερότητα, σε συντροφικότητα»

πηγή κεντρικής εικόνας: (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share