Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τώρα και ψάλτρια η Ελεονώρα Ζουγανέλη: Έψαλε το «Χριστός Ανέστη» σε εκκλησία στις Σπέτσες (Video)

Στο ναό του Αγίου Αντωνίου

24 Απριλίου 2022 14:34
Τώρα και ψάλτρια η Ελεονώρα Ζουγανέλη: Έψαλε το «Χριστός Ανέστη» σε εκκλησία στις Σπέτσες (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις Σπέτσες περνάς τις πασχαλινές της διακοπές η γνωστή τραγουδίστρια Ελεονώρα Ζουγανέλη. Η τραγουδίστρια λατρεύει το συγκεκριμένο νησί και μάλιστα το είχε επιλέξει και για τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου, τον Ιούνιο του 2020.

Δείτε επίσης: «Φροντίζω να μην το βλέπετε...» - Αποκάλυψη της Ελεονώρας Ζουγανέλη για τη σχέση με τον Σπύρο Δημητρίου

Στον ναό του Αγίου Αντωνίου παρακολούθησε την Αναστάσιμη Ακολουθία παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Παρών ήταν και ο πατέρας της, Γιάννης Ζουγανέλης.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέβηκε και στον άμβωνα και έψαλε το «Χριστός Ανέστη». Ο ιερέας της ενορίας και ο πατέρας της έκαναν σχετικές αναρτήσεις στα social media.

Δείτε το βίντεο:

Αποκάλυψη της Ελεονώρας Ζουγανέλη για τη σχέση με τον Σπύρο Δημητρίου

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη μίλησε για το σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου, καθώς και την φύση της σχέσης τους, όπως την αποκάλυψε πρόσφατα, με την τραγουδίστρια να απαντά για την τρυφερότητα που δείχνει σε εκείνον.

Η ίδια απάντησε σε σχετική ερώτηση του «Happy Day» για τις αναρτήσεις της και επεσήμανε, ότι προτιμά τη ρομαντική της πλευρά να τη δείχνει στα τραγούδια της και την επικοινωνία με τον κόσμο.

«Δε δείχνω πολύ συχνά αυτή τη ρομαντική μου πλευρά και φροντίζω να μην τη βλέπετε στο Instagram. Προτιμώ να τη βγάζω στα τραγούδια και στην επικοινωνία μου με τον κόσμο. Είμαι τρυφερή, θεωρώ, με τους ανθρώπους», ήταν οι δηλώσεις της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share