Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τρέμει ο Κωνσταντίνος Βασάλος: Αυτός είναι ο πατέρας της Ευρυδίκης Βαλαβάνη (photos)

Ποιος είναι ο «πεθερός» του;

24 Απριλίου 2022 09:43
Τρέμει ο Κωνσταντίνος Βασάλος: Αυτός είναι ο πατέρας της Ευρυδίκης Βαλαβάνη (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που γνωρίσαμε οι περισσότεροι μέσα από το Survivor έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της και μάλιστα έχει δηλώσει πως είναι ο παντοτινός άντρας της ζωής της.

Δείτε επίσης: Η φήμη επιβεβαιώθηκε: Η ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη!

Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι και στέκονται πάντα στο πλευρό ο ένας του άλλου, ενώ καλή είναι η σχέση που έχει και με τον «γαμπρό» του Κωνσταντίνο Βασάλο, με τον οποίο η αθλητικογράφος βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε σχέση.

Στο περιοδικό People και στη Γωγώ Θωμά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε αποκαλύψει πώς σκεφτόταν να κάνει ένα τατουάζ αφιερωμένο στον πατέρα της, λέγοντας συγκεκριμένα: «Θέλω να κάνω ένα τατουάζ για τον μπαμπά μου. Επειδή είναι ο παντοτινός άντρας της ζωής μου, θέλω να κάνω κάτι που αφορά αυτόν, για να τον έχω συνέχεια πάνω μου»

Δείτε φωτογραφίες τους:

πατέρας ευρυδίκης βαλαβάνη

πατέρας και αδελφή ευρυδίκης βαλαβάνη

Χώρισαν ή όχι τελικά; Το βίντεο που προδίδει την αλήθεια για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ο έρωτας της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου γεννήθηκε πριν από περίπου 5 χρόνια, κατά την συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor. Από τότε και μέχρι σήμερα οι δυο τους ήταν και... είναι (όπως φαίνεται) αχώριστοι!

Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε να γίνεται λόγος στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz για... σύννεφα στην σχέση του ζευγαριού, για solo εμφανίσεις από εκεί που πήγαιναν πάντα και παντού μαζί και την τελειωτική "βολή" την έδωσε η απόφαση του personal trainer να φύγει για πολλούς μήνες στο εξωτερικό λόγο του νέου project του STAR, Asia Express, χωρίς την Ευρυδίκη. Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share