Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θλιβερά νέα για τη Ντίνα Κώνστα!

Η σπουδαία ηθοποιός, που αγαπήθηκε από τη σειρά «Δύο ξένοι», περνά δύσκολες ώρες

23 Απριλίου 2022 13:37
Θλιβερά νέα για τη Ντίνα Κώνστα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η σπουδαία ηθοποιός Ντίνα Κώνστα βρίσκεται σε ίδρυμα για ηλικιωμένους της Αθήνας, πάσχοντας από άνοια. Όπως αποκαλύπτει η «Espresso», η σπουδαία ηθοποιός Ντίνα Κώνστα βιώνει το δικό της προσωπικό δράμα.

Σε μεγάλη πλέον ηλικία βρίσκεται σε ένα ίδρυμα για ηλικιωμένους στην Αθήνα πάσχοντας από άνοια. Η ηθοποιός που ακόμα μνημονεύεται για την καριέρα της σε θέατρο και τηλεόραση (δεν ξεχνάει κανείς την Ντένη Μαρκορά στο «Δύο Ξένοι») βρίσκεται πλέον μόνη της σε ένα δωμάτιο, όπως αναφέρει η εφημερίδα.

Διαβάστε επίσης: «Τον αγαπώ...» - Το αποκάλυψε δημόσια η γυναίκα της ζωής του Νίκου Σεργιανόπουλου

Μια γυναίκα που από την δεκαετία του 70΄ μέχρι και πριν λίγα χρόνια έκανε μια σπουδαία καριέρα και έχει φυσικά ακόμα και σήμερα χιλιάδες ανθρώπους που την θυμούνται για τα όσα προσέφερε στο ελληνικό θέατρο.

ντινα-κωνστα

Θυμάστε τη Δάφνη από τους «Δύο ξένους»; Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η μαθήτρια του Σεργιανόπουλου;

Οι «Δύο ξένοι» ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές που εκτόξευσαν την καριέρα του Νίκου Σεργιανόπουλου, αλλά και των υπόλοιπων ηθοποιών του καστ. Μία από τις ενδιαφέρουσες προσωπικότητες της σειράς ήταν και η Τζούλη Σούμα, που υποδύθηκε τη συνεσταλμένη μαθήτρια «Δάφνη».

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της ηθοποιού ήταν στη σειρά «Κάτω Παρτάλι», ως Ασημίνα, την μητέρα του Μανώλη. Όπως φαίνεται, η Τζούλη δεν έχει αλλάξει πολύ από το 1997 που την είδαμε στις οθόνες μας. Ίσως λίγο το χρώμα το μαλλιών της.

δυο-ξενοι-δαφνη

Θυμάστε τη Μαρούσκα από τους Δύο Ξένους; Δείτε πώς είναι σήμερα και θα πάθετε σοκ

Οι «Δυο Ξένοι» ήταν η σειρά που αγαπήθηκε πιο πολύ από κάθε άλλη, και άφησε ιστορία με τις ατάκες των πρωταγωνιστών της.

Ανάμεσα τους και η αγαπημένη Μαρούσκα, η Ρωσίδα οικιακή βοηθό της Ντένη Μαρκορά. Ενώ με την ευκαιρία να σας αποκαλύψουμε και πόσα χρήματα έπαιρνε η Εβελίνα Παπούλια στους ''Δυο ξένους''!

Η ηθοποιός Καλλιόπη Ταχτσόγλου, 22 χρόνια μετά την εμφάνιση της στη δημοφιλή σειρά επιλέγει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά μπορούμε να δηλώσουμε με σιγουριά πως δεν έχει αλλάξει και πολύ Εσείς τι λέτε; Εμείς πάντως εδώ στο Athensmagazine.gr βλέπουμε πως είναι αγνώριστη.

δυο-ξενοι-μαρουσκα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share