Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Μόνη η Άντζελα Γκερέκου: Το πρώτο Πάσχα στην Κέρκυρα χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο (photos)

Μεγάλη η απώλεια του τραγουδιστή

23 Απριλίου 2022 13:09
Μόνη η Άντζελα Γκερέκου: Το πρώτο Πάσχα στην Κέρκυρα χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εννέα μήνες έχουν περάσει από το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου και όπως φαίνεται η Άντζελα Γκερέκου δεν τον ξεχνάει ποτέ.

Η γνωστή ηθοποιός και πολιτικός βρέθηκε στην Κέρκυρα, που είναι και ο τόπος καταγωγής της, αλλά αυτή τη φορά χωρίς τον σπουδαίο τραγουδιστή.

Δείτε επίσης: 36 χρόνια πριν: Η πρώτη φορά που είδαμε στις οθόνες μας την Άντζελα Γκερέκου - Ομορφιά που ζαλίζει και δεν ήταν στο «Κορίτσι της Μάνης» (video+photo)

Σημειώνεται πως αυτό είναι το πρώτο Πάσχα που περνάει μόνη η Άντζελα Γκερέκου.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Άντζελα Γκερέκου: Αυτός είναι ο νέος άνδρας βράχος στο πλευρό της μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου!

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, με τον ίδιο να μην έχει μιλήσει πολλές φορές για την προσωπική του ζωή με την Άντζελα Γκερέκου και να τραβά το ενδιαφέρον, όποτε το έκανε.

Ο «Πρίγκιπας», που είχε σημαδευτεί και από μια άλλη γυναίκα, κρατούσε πάντα χαμηλούς τόνους. Ο ίδιος ήταν παντρεμένος από το 1996 με την Άντζελα Γκερέκου, ενώ το 2001 είχε έρθει στη ζωή η μοναχοκόρη τους, Μαρία.

Οι δυο τους έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα και πάντα κοίταζαν ο ένας τον άλλο με θαυμασμό, ακόμα και μέχρι το τέλος του γνωστού τραγουδιστή.

Όλα αυτά τα χρόνια, η Άντζελα Γκερέκου στάθηκε «βράχος» στο πλευρό του, παρά τα δύσκολα προβλήματα υγείας που είχαν παρουσιαστεί.

Σήμερα, η ίδια προσπαθεί να πιάσει τη ζωή της από την αρχή και παίζει στη σειρά το Mega «Η γη της ελιάς», ενώ πρόσφατα ανέβασε και μια φωτογραφία με τον καλό της φίλο, Δημήτρη Δημητρούλη, ο οποίος τη στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Δείτε τη φωτογραφία

πηγή κεντρικής εικόνας: (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share