Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το ακούσαμε και αυτό απ' τη Μαρία Ηλιάκη: «Έχω κάνει σεξ σε καπό αυτοκινήτου!»

Αποκάλυψη από την παρουσιάστρια

23 Απριλίου 2022 11:45
Το ακούσαμε και αυτό απ' τη Μαρία Ηλιάκη: «Έχω κάνει σεξ σε καπό αυτοκινήτου!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Ηλιάκη δε μας έχει συνηθίσει να μιλάει για τα προσωπικά της και πολύ περισσότερο να μιλάει για θέματα που αφορούν το σεξ και τις επιδόσεις της σε αυτό.

Ωστόσο, για όλους υπάρχει η πρώτη φορά και το Μαριώ αποκάλυψε ότι έχει κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο! Αμέ.

Δείτε επίσης: «Καλά είστε μα@@@@@ς;» - Τα πήρε κρανίο η Μαρία Ηλιάκη (Video)

Και μάλιστα σε χώρο που εύκολα γίνεσαι... θέαμα!

Γιατί μπορεί η Ηλιάκη να μην έχει στο «βιογραφικό» της ένα sex tape που είναι και της μοδός ή να μην έχει ποζάρει γυμνή για το σύντροφό της, που επίσης φοριέται στα σύγχρονα ζευγάρια, όμως έχει κάνει σεξ.... πάνω στο καπό του αυτοκινήτου!

Την αποκάλυψη την έκανε στον Θέμη Γεωργαντά, εκεί που άλλες έχουν πει χειρότερα και κοκκίνισε σου λέει η Ηλιάκη, διότι δεν της αρέσει να μιλάει για τέτοια θέματα.

Μαρία Ηλιάκη

Κι όμως: Αυτή είναι η καταγωγή της Μαρίας Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη έκανε φέτος την επιστροφή της στην ελληνική τηλεόραση, με την ίδια να βρίσκεται ξανά στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου από πολλές απόψεις, ενώ στην προσωπική της ζωή βιώνει την απόλυτη ευτυχία.

Η ίδια από το 2018 είναι σε σχέση με τον γυναικολόγο Στέλιο Μανουσάκη. Τον Μάιο του 2021, γεννήθηκε η κόρη τους, Κατερίνα, με την Ηλιάκη να δείχνει δύναμη απέναντι σε όποια σχόλια αντιμετώπισε για τη μητρότητα άνω των 40 ετών, ενώ στην τελευταία της εκπομπή έμεινε άφωνη με μια αποκάλυψη της Καραβάτου.

Έτσι ξεκίνησε την πορεία της

Η ίδια, φυσικά, ξεκίνησε από πιο μακριά, μέχρι να μείνει στη συνείδησή μας ως επιτυχημένη παρουσιάστρια. Γεννήθηκε τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 1978 (σύμφωνα με τα στοιχεία εκλογικού σώματος του Υπουργείου Εσωτερικών) στο χωριό Άγιοι Δέκα Ηρακλείου, από όπου και κατάγεται.

Σπούδασε στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η πρώτη της επαφή με τα μέσα ενημέρωσης ήταν στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΥΑ FM 106.6 (νυν Μουσικός 98.6), αρχίζοντας κάπως έτσι την πορεία της.

πηγή κεντρικής εικόνας: (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share