Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χωριστές διακοπές για Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία - Με ποιον πέρασε τις διακοπές της στο Λονδίνο

Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε ένα mini πασχαλινό διάλειμμα

22 Απριλίου 2022 20:28
Χωριστές διακοπές για Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία - Με ποιον πέρασε τις διακοπές της στο Λονδίνο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκτός Ελλάδος βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Ελένη Φουρέιρα η οποία επέλεξε την Βρετανική πρωτεύουσα για τις ολιγοήμερες διακοπές της. Το βράδυ της Ανάστασης καθώς και την Κυριακή του Πάσχα η Ελένη θα εμφανιστεί κανονικά μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας όπου τραγουδούν. Παράλληλα, δείτε τι συνδέει την Ελένη Φουρέιρα με τη Κατερίνα Καινούργιου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μοιράστηκε μερικά Instagram-stories καθώς και αρκετές φωτογραφίες από το κέντρο του Λονδίνου όπου ταξίδεψε με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες. Άγνωστο παραμένει εάν ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία την συνόδευσε στο σύντομο ταξίδι αναψυχής αφού για την ώρα ο ποδοσφαιριστής δεν έχει δημοσιεύσει κάτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο Λονδίνο η Ελένη Φουρέιρα με απαράμιλλο στυλ

Η Ελένη Φουρέιρα πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με ένα υπέροχο athleisure look φορώντας λευκό τοπ, λευκή φόρμα και πράσινο jacket σε πράσινο χρώμα με λευκές λεπτομέρειες. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ποζάρει χαλαρή ενώ έγραψε: «Ξύπνησα στο Λονδίνο». Μαζί της ο στενός της φίλος και συνεργάτης, Βασίλης Σιμσιρίκης, με τον οποία μοιράστηκε μια selfie φωτογραφία τους.

Οι αναρτήσεις της τραγουδίστριας δεν σταματούν εδώ αφού πριν λίγες ώρες έκανε μια super sexy εμφάνιση στους δρόμους της Βρετανικής πρωτεύουσας. Φορώντας midi κόκκινο φόρεμα, μαύρες μπότες και biker jacket η Ελένη Φουρέιρα απόλαυσε τη νυχτερινή της έξοδο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share