Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022

Έτσι σηματοδότησε το τέλος: Το παλάτι κοντά στην Αθήνα που πούλησε η Σοφία Αλιμπέρτη μετά το διαζύγιο με τον Γιάννη Πάριο

Ο φόβος μετά τη διάρρηξη και η απόφαση να φύγει οριστικά

22 Απριλίου 2022 13:00
Έτσι σηματοδότησε το τέλος: Το παλάτι κοντά στην Αθήνα που πούλησε η Σοφία Αλιμπέρτη μετά το διαζύγιο με τον Γιάννη Πάριο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Αλιμπέρτη έγινε γνωστή, μεταξύ άλλων, και για το γάμο της με τον Γιάννη Πάριο, με την ίδια να αποφασίζει ύστερα την απόσυρσή της από τη ζωή στην Αθήνα και την υποκριτική να απομακρύνει οτιδήποτε είχε σχέση με την πρωτεύουσα.

Παρά τη μεγάλη της αγάπη για την Αράχωβα, η Σοφία Αλιμπέρτη αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στο «ησυχαστήριο», που διέθετε εκεί και είχε αποκτήσει το 2010, έχοντας τώρα ένα υπέροχο σπίτι στην Πάρο. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια είχε επισκεφθεί το 2014 το χειμερινό θέρετρο μαζί με τον τότε της σύντροφο, Μάνο Κουτσοφιό.

Η πώληση του σαλέ και ο φόβος μετά τη διάρρηξη

Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά» και ρεπορτάζ της εποχής, είχε ραντεβού με μεσίτη, για να μάθει νεότερα για τους υποψήφιους αγοραστές.

Η αλήθεια είναι πως η ηθοποιός σκεφτόταν εδώ και καιρό να «ξεφορτωθεί» το υπέροχο πέτρινο σπίτι της, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια είχε ταλαιπωρηθεί πολύ.

Το 2011 το προσωπικό της «ησυχαστήριο» έβαλαν στο μάτι άγνωστοι διαρρήκτες, οι οποίοι εισέβαλαν στο σαλέ και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα από αυτό, καθώς και ηλεκτρικές συσκευές.

Η ηθοποιός φοβήθηκε πολύ, καθώς τις περισσότερες φορές που επισκεπτόταν το εξοχικό της ήταν μαζί τα παιδιά της. Ήταν τρομερό για εκείνη να μην νιώθει ασφάλεια στο σπίτι της, το οποίο βρίσκεται σε απομονωμένο σημείο, ενώ σπάνια τη συνόδευε κάποιος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share