Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μοιάζει με... πιτσιρικά: Αυτή είναι η ηλικία του Πέτρου Πολυχρονίδη

Με τίποτα δε θα το πιστεύαμε!

21 Απριλίου 2022 14:10
Μοιάζει με... πιτσιρικά: Αυτή είναι η ηλικία του Πέτρου Πολυχρονίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι σήμερα ένας εκ των κορυφαίων παρουσιαστών της ελληνικής τηλεόρασης, με τον ίδιο να ξεχωρίζει χάρη στον «Τροχό της Τύχης» και να προτίθεται να μείνει για πολλά χρόνια ακόμη στη μικρή οθόνη με αυτό το ρόλο.

Τον Ιανουάριο του 2015 ο τηλεοπτικός σταθμός Star Channel αγόρασε τα δικαιώματα του τηλεπαιχνιδιού «Ο τροχός της τύχης» που προβαλλόταν στην ελληνική τηλεόραση από 1990 μέχρι το 1998. Ύστερα από διάφορα κάστινγκ, επιλέχθηκε για τη θέση του παρουσιαστή της νέας εκδοχής της εκπομπής.

Το... λαχείο του «Τροχού» και η ηλικία που δείχνει πως θα μείνει για πολλά χρόνια

Ο ίδιος, έχοντας παράλληλα στο πλευρό του μια εντυπωσιακή σύντροφο, είναι αρκετά νέος και έχει την προοπτική να γράψει μοναδική ιστορία, μετακομίζοντας από άλλο μετερίζι, αφού νωρίτερα βρισκόταν στο αθλητικό ρεπορτάζ. Η νεανικότητα, το μπρίο και η αμεσότητά του ξεχωρίζουν, ενώ το παρουσιαστικό του παραπέμπει ακόμη και τώρα, με πολλά χιλιόμετρα στην τηλεόραση, σε... πιτσιρικά.

Πόσων ετών είναι, όμως; Ο Πέτρος Πολυχρονίδης γεννήθηκε στην Νέα Βύσσα Έβρου στις 4 Ιουνίου 1978, κάτι που σημαίνει πως αυτή τη στιγμή είναι 44 ετών. Εκτός του ότι έχει μπροστά του, εφόσον το επιθυμεί, άλλα... 20 χρόνια να παρουσιάζει τον «Τροχό», δεν του φαίνεται και καθόλου, με το πρόσωπό του να είναι τόσο νεανικό, που θα μαντεύαμε πως είναι κάτω από 40.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share