Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Δεν είναι μόνο η Ακρίτα: Ο πασίγνωστος Έλληνας με τον οποίο βρίσκονται στα δικαστήρια Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά

Έτσι ξεκίνησε η κόντρα με κορυφαίο του συνεργάτη

21 Απριλίου 2022 07:47
Δεν είναι μόνο η Ακρίτα: Ο πασίγνωστος Έλληνας με τον οποίο βρίσκονται στα δικαστήρια Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής δεν έχει περάσει λίγα τα τελευταία χρόνια, με τον ίδιο να βλέπει να υπάρχει «θύελλα» αντιδράσεων εναντίον του για το χιούμορ που χρησιμοποιεί στο «Super Mammy», ενώ έχει βρεθεί στα δικαστήρια αρκετές φορές το διάστημα αυτό.

Ο γνωστός ηθοποιός δικαιώθηκε απόλυτα στην υπόθεση με την Έλενα Ακρίτα, αλλά δεν είναι και η μόνη που τον απασχολεί, αφού θα βρεθεί στις δικαστικές αίθουσες και για την ταινία του, την «Χαλβάη 5-0».

Η ταινία ξεκίνησε να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον χειμώνα σημειώνοντας μεγάλη εμπορική επιτυχία, αλλά σταμάτησε λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού. Τότε μπήκε σε μία συνδρομητική πλατφόρμα όπου ο καθένας μπορούσε να την δει έναντι χρηματικού αντιτίμου ωστόσο η ταινία κατέβηκε κι από εκεί και δεν είναι πλέον διαθέσιμη.

Πώς ξεκίνησε η κόντρα με κορυφαίο του συνεργάτη

Όπως έγινε γνωστό αργότερα, όμως, η ταινία κατέβηκε από την συνδρομητική πλατφόρμα λόγω ασφαλιστικών μέτρων. Ο σκηνοθέτης Μάνος Καμπίτης απαγόρευσε την προβολή της ταινίας αφού όπως είπε δεν έχει πληρωθεί από αυτήν.

Στο «Πρωινό», τότε, υπήρξε επικοινωνία με την πλευρά του Μάρκου Σεφερλή. Ο δικηγόρος του δημοφιλούς ηθοποιού ανέφερε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο σκηνοθέτης προσφεύγει στα δικαστήρια για την συγκεκριμένη ταινία. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η πλευρά του Μάρκου Σεφερλή, μία απόφαση ήταν εναντίον του καλώντας τον να πληρώσει και το δικαστικά έξοδα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Μάρκου Σεφερλή, ο δημοφιλής ηθοποιός θα στρεφόταν δικαστικά εναντίον του σκηνοθέτη για συκοφαντική δυσφήμηση, κάτι που φυσικά έκανε. Πρέπει να πούμε ότι οι δύο άνδρες ήταν χρόνια συνεργάτες και διατηρούσαν μέχρι πρότινος πολύ καλές σχέσεις.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share