Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μιχάλης Βιτζηλαίος: Αυτός είναι ο κούκλος σύζυγος της Τζούλια Νόβα (photos)

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά τον ερχομό του παιδιού τους

20 Απριλίου 2022 15:05
Μιχάλης Βιτζηλαίος: Αυτός είναι ο κούκλος σύζυγος της Τζούλια Νόβα (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο έρωτας με έρωτας περνάει και Full in love είναι αυτή την περίοδο η όμορφη Τζούλια Νόβα και δεν το κρύβει. Η εντυπωσιακή καλλονή μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου έχει προχωρήσει τη ζωή της. Ενώ, είχε σοκάρει με την αποκάλυψή της η Τζούλια Νόβα πριν λίγο διάστημα.

Η Τζούλια Νόνα γνώρισε τον έρωτα ξανά στο πρόσωπο του Μιχάλη Βιτζηλαίου. Ο νέος της σύντροφος είναι ιδιαίτερα αθλητικός και ασχολείται με κάθε είδους extreme sport. Από παρά πέντε και αναρρίχηση μέχρι κανόε καγιάκ και καταβάσεις καταρρακτών.

βιτζηλαίος νόβα

Η ξανθιά καλλονή, που έγινε γνωστή από τον «Τροχό της τύχης», έπειτα από έναν χρόνο σχέσης με τον επιχειρηματία, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Ποιος είναι όμως ο σύντροφος της Τζούλιας Νόβα, Μιχάλης Βιτζηλαίος;

  • Ο Μιχάλης Βιτζηλαίος αγαπάει πολύ τη γυμναστική.
  • Είναι ιδιαίτερα αθλητικός και ασχολείται με κάθε είδους extreme sport, από παρά πέντε και αναρρίχηση, μέχρι κανόε καγιάκ και καταβάσεις καταρρακτών.
  • Όπως θα δείτε και στον λογαριασμό του στο Instagram, αγαπά τα ταξίδια, τη σκοποβολή αλλά και τα άγρια ζώα!

  • Το περασμένο καλοκαίρι εργαζόταν στη Σαντορίνη, όπου βρέθηκε κάποια στιγμή και η Τζούλια Νόβα μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου.
  • Όπως γράφει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό, είναι ιδιοκτήτης δύο μαγαζιών. Ενός beach bar στον Μαραθώνα και μιας μπυραρίας στα βόρεια προάστια.

Το φινάλε με τον Μάρκου

Το φινάλε στο πολύχρονο ειδύλλιο του μοντέλου, το οποίο βλέπαμε παλιότερα στον «Τροχό της τύχης», με τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου γράφτηκε τον Ιούνιο, θυμίζοντας κάτι από σίριαλ. Ενώ είχε γίνει γνωστό πως οι δυο τους θα παντρεύονταν στις αρχές του φθινοπώρου, τελικά χώρισαν, με την είδηση να πέφτει σαν κεραυνός στα καλλιτεχνικά στέκια. Αρχικά, εκείνη ισχυρίστηκε ότι ο γάμος τους αναβάλλεται λόγω κορωνοϊού, αλλά λίγες μέρες αργότερα ανακοίνωσαν το τέλος της κοινής πορείας τους.

«Εγώ αποχώρησα από τη σχέση. Υπήρχε πίεση» δήλωσε η Τζούλια.

«Όταν κόβεται το σχοινί, είναι δύσκολο να το κολλήσεις, πρέπει να το δέσεις κι εγώ δεν θέλω να δέσω κάτι. Δόθηκε δεύτερη ευκαιρία στην Τζούλια, αλλά δεν την πήρε» έδωσε την απάντησή του ο Γιάννης, ρίχνοντας παράλληλα το «καρφί» του: «Η Τζούλια ασχολείται με extreme sports και είναι κάτι που δεν κάνω εγώ. Αν ασχολείσαι καθημερινά με κάτι άλλο εκτός από τον άνθρωπο που είσαι μαζί, νομίζω ότι είναι αιτία χωρισμού γιατί δεν υπάρχει σεβασμός».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share