Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μια γυναίκα ανάμεσα σε Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά: Άγριος καβγάς μπροστά σε όλο τον κόσμο

Απίστευτο περιστατικό!

20 Απριλίου 2022 12:11
Μια γυναίκα ανάμεσα σε Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά: Άγριος καβγάς μπροστά σε όλο τον κόσμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια γυναίκα φαίνεται πως... απασχόλησε στο παρελθόν τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, με το ζευγάρι να σημειώνει ένα δυνατό καβγά, σε ένα σπάνιο σχετικό «ξέσπασμα» της ηθοποιού, τη στιγμή που κυκλοφορεί ένα... καυτό τους βίντεο στο διαδίκτυο.

Ο Μάρκος Σεφερλής το βράδυ της Δευτέρας 18/10 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show και μεταξύ άλλων άνοιξε την καρδιά του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μιλώντας για ένα άγνωστο περιστατικό με την σύζυγό του.

Συγκεκριμένα εξιστόρησε μια σκηνή ζηλοτυπίας που του είχε κάνει η ηθοποιός, πάντα σε οριακά πλαίσια.

Η στιγμή... ζήλειας της Τσαβαλιά

Τον έχει ζηλέψει ποτέ η σύζυγός του, Έλενα Τσαβαλιά; «Έχω φιλήσει γυναίκα στην σκηνή αλλά η Έλενα δεν ζηλεύει και δεν μου κάνει σκηνές γιατί ξέρει ότι είναι δουλειά. Μόνο μια φορά σε μπουζούκια γύρισε το μάτι της, όταν φεύγαμε κι άκουγε τι μου είπε μια κοπέλα. Όπως πέρασα δίπλα από ένα τραπέζι, με σταμάτησαν για φωτογραφίες. Μία κοπελίτσα μου «την έπεσε» κανονικά κι εκεί γύρισε το μάτι της Έλενας.

Πολύ κόσμια τής έδωσε να καταλάβει ότι δεν πρέπει να ελπίζει. Βέβαια εγώ μετά την βρήκα στο Instagram και της εξήγησα ότι αυτό δεν έπρεπε να το κάνει. Μόνο μια φορά που έγινε μπροστά της κι ήταν περίεργο το περιστατικό. Αλλά γενικά δεν ζηλεύει, ξέρει την δουλειά κι ότι είμαι άνθρωπος που θέλω να βγαίνω και να ξεδίνω. Δεν μου κάνει έλεγχο» συμπλήρωσε ο Μάρκος Σεφερλής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share