Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοφία Μουτίδου: «Θα σέβεστε...» - Το σχόλιο για την ηλικία της (Video)

Τα γενέθλιά της είχε η ηθοποιός

20 Απριλίου 2022 10:06
Σοφία Μουτίδου: «Θα σέβεστε...» - Το σχόλιο για την ηλικία της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Μουτίδου έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με αφορμή τα γενέθλιά της και μάλιστα αποκάλυψε την ηλικία της κάνοντας ένα χιουμοριστικό σχόλιο. Ενώ, στο «Τετ α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος, στον Alpha Κύπρου, φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 17/4 η Ελένη Καστάνη. Η ηθοποιός απάντησε και για την κόντρα της με τη Σοφία Μουτίδου.

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε απεικονίζεται η ίδια να κρατάει μια τούρτα γενεθλίων με κεράκια με τον αριθμό «50». Στη λεζάντα της ανάρτησης, η ηθοποιός σημείωσε: «Mισός Αιώνας!!! Θα σέβεστε!!!» και δέχτηκε πολλές ευχές από φίλους και συνεργάτες.

Αποκαλύψεις Σοφίας Μουτίδου: «Πολλοί από το #metoo δεν έχουν βγει στη φόρα...»

Η Σοφία Μουτίδου η γνωστή ηθοποιός και YouTuber πιστή στο ραντεβού της με τους διαδικτυακούς της φίλους ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube ένα βίντεο που με τίτλο «Ανθρωποφαγία. Η νέα τάση».

Η ηθοποιός ξεκινώντας να μιλάει προς το κοινό της ξεκαθάρισε ότι τα λεγόμενά της θα ενοχλήσουν πολλά άτομα πιθανότατα να «αποχωρήσουν» από το κανάλι της.

Επηρεασμένη από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών αναφέρθηκε στο πώς στη σημερινή εποχή οι άνθρωποι μέσω του διαδικτύου «τρώμε» την σάρκα του άλλου προκειμένου να τον εκδικηθούμε ενώ μίλησε και το cancel culture.

Σε άλλο σημείο της αφήγησής της η Σοφία Μουτίδου αναφέρθηκε και στη δική της εμπειρία, όταν πολλοί την «ακύρωσαν» λόγω ενός αστείου που έκανε για τον ομοφυλοφιλικό έρωτα.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στα unfollow που τις τελευταίες μέρες πέφτουν βροχή λέγοντας πως αν και πολλοί της είπαν ότι έπρεπε να κάνει unfollow τον Λιγνάδη μετά τις εξελίξεις του ελληνικού #MeToo η ίδια δεν το έκανε, ενώ σύμφωνα με την ίδια ποτέ δεν έκανε unfollow κάποιον ή κάποια. Αντιθέτως, επέλεξε απλώς να μην τον/την παρακολουθεί.

Μιλώντας για το cancel culture η ηθοποιός αναφέρθηκε σε γενικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία και την αντιμετώπιση από τον περίγυρο, ενώ κάλεσε το κοινό της να ασχοληθεί περισσότερο με αυτά τα ζητήματα και να αφήσει την «ακύρωση» για την δικαιοσύνη.

Τέλος άφησε αιχμές για ηθοποιούς που εμπλέκονται στο ελληνικό #MeToo, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά τους, καθώς κανένα θύμα δεν τους έχει καταγγείλει.

«Αυτή τη στιγμή πολλοί από το #MeToo δεν έχουν βγει στη φόρα. Απ’ τον κύκλο μας ξέρουμε ποιοι είναι. Δεν μιλάει κανείς. Και δε μιλάει κανείς, γιατί δεν έχει χτυπηθεί κάποιος. Αν μία γυναίκα γυρίσει και πει είναι και ο τάδε που μας γ** χρόνια, όλοι αυτοί που τον καλούν τον τάδε τώρα στις εκπομπές τους θα στραφούν εναντίον του», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλο το βίντεο που ανέβασε η Σοφία Μουτίδου στο κανάλι της στο Youtube

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share