Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Λιώνει» από καμάρι η Τέτα Καμπουρέλη: Αυτός είναι ο κούκλος γιος της, Χρήστος (photo)

Μητέρα και γιος ποζάρουν μαζί!

20 Απριλίου 2022 09:04
«Λιώνει» από καμάρι η Τέτα Καμπουρέλη: Αυτός είναι ο κούκλος γιος της, Χρήστος (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η επιχειρηματίας και αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη έχει τρεις γιους με το σύζυγό της Βασίλη Γκουρούση και είναι πολύ περήφανη για αυτούς. Μάλιστα κι εκείνοι της έχουν μεγάλη αδυναμία και την φροντίζουν.

Η ίδια έχει μεγάλη αδυναμία στο γιο της, Χρήστο, που ενίοτε τη συνοδεύει σε δημόσιες εμφανίσεις. Με την ευκαιρία δείτε το σπίτι-παλάτι που έχει χτίσει μετά από κόπους χρόνων.

Αν και μετά την περιπέτεια του συζύγου της τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για την Τέτα Καμπουρέλη, η ίδια προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της και παράλληλα να στηρίξει και τα τρία της παιδιά.

Δείτε τη φωτογραφία:

γιος Καμπουρέλη Χρήστος

Κόλαφος η Τέτα Καμπουρέλη: «Έχω φωτογραφίες και θα κινηθώ νομικά»

Η Τέτα Καμπουρέλη είναι χρόνια στον χώρο όμως τον τελευταίο χρόνο έχει βρεθεί στο επίκεντρο των Media με αφορμή την προφυλάκιση του συζύγου της, Βασίλη Γκουρούση.

Η αγαπημένη αισθητικός, δεν θέλει να μιλάει για το συγκεκριμένο θέμα και έχει αφήσει αυτή τη μαύρη σελίδα της ζωής της στο παρελθόν.

Η ίδια, δουλεύει πολύ και φροντίζει να είναι καλά τόσο για εκείνη όσο και για τους ανθρώπους που έχει κοντά της. Συνεχίζει να βγαίνει, να διασκεδάζει και να περνάει καλά, αδιαφορώντας για τα κακόβουλα σχόλια -όταν αυτά υπάρχουν- θέλοντας να απασχολεί με τη δουλειά της και μόνο με τη δουλειά της.

Πάντα ήταν δυναμική και δικαίως έχει κατακτήσει τον τίτλο του "πολυεργαλείου" καθώς δεν σταματούσε να δουλεύει ποτέ, αφού η δουλειά της ήταν που της έδινε ζωή και την έκανε με ευχαρίστηση!
Και το ίδιο κάνει και τώρα.

Η Τέτα Καμπουρέλη, παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη, αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και μίλησε για όλους και για όλα ενώ αποκάλυψε ότι έχει σκοπό να κινηθεί νομικά.

τέτα καμπουρέλη

Καθημερινά τρέχετε και δεν φτάνετε! Φαίνεται πως έχετε ρίξει όλο το βάρος στη δουλειά σας, πιο πολύ από ποτέ. Πώς τα προλαβαίνετε όλα;

Αν δεν τα προλάβω όλα, αλίμονό μου! Έχω μια οικογένεια να στηρίξω. Μητέρα, αδερφή, τρία παιδιά και τρία εγγόνια. Δεν έχω το περιθώριο να είμαι άνετη και χαλαρή.

Η φυλάκιση του συζύγου σας σας επηρέασε επαγγελματικά; Οικονομικά;

Ο αντίκτυπος της φυλάκισης του συζύγου μου ήταν οδυνηρός και άφησε το αποτύπωμά του στα επαγγελματικά μου και κατά συνέπεια και στα οικονομικά. Σιγά - σιγά κατάφερα να ορθοποδήσω, να παλέψω και με την βοήθεια του Θεού να έχω τη δύναμη να εργαστώ αποτελεσματικά για να κρατήσω τα οικονομικά της επιχείρησης σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Τι σας έδωσε δύναμη να ξεπεράσετε όλα αυτά που έγιναν;

Η πίστη στο Θεό, στη Δικαιοσύνη, στους ανθρώπους και στην οικογένειά μου. Είμαι μαχήτρια, παλεύω στη ζωή μου. Από μικρή το έχω μάθει αυτό. Δεν υπάρχει δυσκολία που θα με βάλει κάτω.

Όταν κυκλοφόρησε η είδηση της σύλληψης υπήρχαν δημοσιεύματα που έλεγαν ότι είχαν έρθει στο μαγαζί και το είχαν σχεδόν γκρεμίσει για να βρουν αποδεικτικά στοιχεία. Ισχύει αυτό; Και αν ναι ποιος πλήρωσε μετά την αποκατάσταση των ζημιών αυτών;

Αποτρόπαιες αναμνήσεις που θέλω να σβήσω από την μνήμη μου. Είχαν έρθει πρώτα στο μαγαζί σε ώρα λειτουργίας, ψάξανε τα πάντα, τα κάνανε άνω κάτω. Αμέσως πήγαν στο σπίτι μας και εκεί τα ίδια. Τα κάνανε όλα χάλια και τη χειρότερη ζημιά την έκαναν σε μια αποθήκη που διατηρούμε. Εκεί προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές. Αποζημίωση; Τίποτα! Έχω φωτογραφίες και θα κινηθώ νομικά. Συν την ηθική βλάβη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share