Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έτσι παραμένει κορμάρα: Αυτό είναι το πρωινό που τρώει η Βάσω Λασκαράκη για να μένει σταθερή στα κιλά της

Υγιεινό και λαχταριστό

19 Απριλίου 2022 20:43
Έτσι παραμένει κορμάρα: Αυτό είναι το πρωινό που τρώει η Βάσω Λασκαράκη για να μένει σταθερή στα κιλά της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσω Λασκαράκη πέρα από μία πολύ αγαπημένη ηθοποιός είναι και μία άκρως εντυπωσιακή γυναίκα. Με το πέρασμα των χρόνων έχει καταφέρει να διατηρήσει την εικόνα της ενώ εδώ και αρκετά χρόνια μένει σταθερή στα κιλά της (δείτε εδώ το εντυπωσιακό σαλόνι της).

«Μπήκα στη σχολή 52 κιλά. Το δεύτερο χρόνο είχα φτάσει τα 62. Δέκα κιλά δεν είναι και λίγα» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της. Σχετικά με το λάθος που έκανε και πήρε 10 κιλά σε 1 χρόνο, η Βάσω Λασκαράκη τόνισε: «Έτρωγα μόνο το βράδυ αλλά έτρωγα πολύ. Το στομάχι μου κρύβει έναν άνδρα μέσα του. Μπορώ να φάω τρία σουβλάκια με πίτα, δύο πίτσες ή μια κατσαρόλα μακαρόνια. Μπορώ να ζήσω επίσης μόνο με γλυκά. Η όρεξή μου φτάνει πραγματικά από εδώ ως τη Θεσσαλονίκη».

Πώς έχασε όμως 10 ολόκληρα κιλά; «Γυμναζόμουν εντατικά για δύο χρόνια. Πάνω εκεί με πέτυχε η εγκυμοσύνη. Γι’ αυτό και μου ήταν εύκολη η επαναφορά στα κιλά μου» αποκαλύπτει η ηθοποιός. Λίγο καιρό πριν, αποκάλυψε μέσω Instagram πως αυτό που τη βοήθησε να μείνει σταθερή στο βάρος της όλα αυτά τα χρόνια, αφού η ζυγαριά της δεν έχει δείξει πάνω από 53 κιλά, είναι το σωστό πρωινό.

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το πρωινό που επιλέγει και φαίνεται απλά λαχταριστό.

Το πρωινό που επιλέγει η Βάσω Λασκαράκη

Έτσι παραμένει κορμάρα: Το υγιεινό και πρωινό που τρώει η Βάσω Λασκαράκη για να μένει σταθερή στα κιλά της λαχταριστό

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share