Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαρές για τον Γιώργο Λιάγκα - Το ανακοίνωσε στα social media

Τρισευτυχισμένος!

19 Απριλίου 2022 19:29
Χαρές για τον Γιώργο Λιάγκα - Το ανακοίνωσε στα social media
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει αποκτήσει δυο υπέροχους γιους με την πρώην σύζυγό του, Φαίη Σκορδά, τους οποίους και αγαπούν πάρα πολύ και τους έχουν μεγάλη αδυναμία.

Είναι το δίδυμο που καθημερινά μας κρατάει συντροφιά μέσα από την πρωινή τους εκπομπή στον ANT1 "Το Πρωινό" και το τηλεοπτικό κοινό τους έχει αγαπήσει ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια.

Η 19η Απριλίου είναι μια αρκετά ιδιαίτερη ημέρα για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, αφού ο γιος τους, Γιάννης έχει τα γενέθλιά του και γίνεται 11 ετών. Το τηλεοπτικό ζευγάρι έχει αποκτήσει μέσα στον γάμο του δυο υπέροχα παιδιά, τα οποία και συνεχώς καμαρώνουν και τα στηρίζουν σε κάθε νέο τους βήμα, αλλά και σε κάθε τους επιθυμία.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, με τον ίδιο να δημοσιεύει αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή, αλλά και από το τηλεοπτικό πλατό και από την εκπομπή. Το μεσημέρι της Τρίτης 19 Απριλίου, ο παρουσιαστής θέλησε να ευχηθεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο στον γιο του για τα γενέθλιά του, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από καλοκαιρινές διακοπές τους.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, βλέπουμε τον 11χρονο πλέον Γιάννη σε ρόλο... καπετάνιου, με το βίντεο που δημοσίευσε ο πατέρας του να τον απεικονίζει να οδηγεί ένα σκάφος. Τόσο ο παρουσιαστής, όσο και οι γιοί του είναι γνωστό ότι αγαπούν πολύ την θάλασσα ενώ δεν λείπουν και οι βουτιές τους ακόμα και τους χειμερινούς μήνες. Ο Γιώργος Λιάγκας έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα του βίντεό του: «Χρόνια πολλά καπετάνιε μου!!!!»

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: (ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ/ EUROKINISSI)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share