Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Κόκκαλο» ο Λευτέρης Σουλτάτος: Στην φόρα η ερωτική ταινία της Βάσως Λασκαράκη με κορυφαίο Έλληνα ηθοποιό

Μας είχε τρελάνει!

19 Απριλίου 2022 14:57
«Κόκκαλο» ο Λευτέρης Σουλτάτος: Στην φόρα η ερωτική ταινία της Βάσως Λασκαράκη με κορυφαίο Έλληνα ηθοποιό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσω Λασκαράκη είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Λευτέρη Σουλτάτου, που από την πλευρά του οφείλει να δείχνει... κατανόηση, καθώς ορισμένες σκηνές της αγαπημένης του εμπεριέχουν και έρωτα με συμπρωταγωνιστές της.

Κάτι τέτοιο είχε γίνει και στη σειρά «Έρωτας μετά». Εκεί παρακολουθήσαμε μια ιστορία έρωτα και μυστηρίου που εκτυλίσσεται σε δύο χρόνους, σε ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη και σε ένα παρόν που ψάχνει απαντήσεις στο ερωτικό θρίλερ του Alpha.

Σε ένα από τα επεισόδια είδαμε μάλιστα τη Βάσω Λασκαράκη σε μια διαφορετική σκηνή από αυτές που την έχουμε συνηθίσει. Πρόκειται για μια καυτή ερωτική σκηνή στην οποία η γνωστή ηθοποιός κάνει έρωτα στην τουαλέτα με τον συμπρωταγωνιστή της, Αντώνη Καρυστινό.

Δείτε το βίντεο στο 46:00:

Η αντίδραση του Σουλτάτου στις ερωτικές σκηνές

Η ηθοποιός, που για τις ανάγκες του ρόλου της χρειάστηκε να κάνει κάποιες ερωτικές σκηνές, αποκάλυψε πως αντέδρασε σε αυτό ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος, με τον οποίο έχει φτιάξει το δικό της παράδεισο.

«Ο σύζυγός μου καταλαβαίνει ότι όλο αυτό είναι μια δουλειά. Το έχουμε συζητήσει. Του έχω εξηγήσει. Και πραγματικά προσπαθεί να κατανοήσει και είναι δίπλα μου και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό. Γιατί είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός και πάρα πολύ βοηθητικός. Γιατί και για μένα είναι ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα το φετινό. Είναι ένα πολύ δύσκολο σίριαλ με δύσκολα γυρίσματα. Είτε πρόκειται για ερωτικές σκηνές, είτε για σκηνές κηδείας, κλάματος, ξύλου. Γενικώς είναι ένα πολύ δύσκολο σκοτεινό γύρισμα όλο αυτό» είπε χαρακτηριστικά η Βάσω Λασκαράκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share