Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ελάχιστοι θυμούνται: Καμία Δέσποινα Βανδή - Με αυτή την ηθοποιό είχε φάει «κόλλημα» ο Βασίλης Μπισμπίκης! (photos)

Δεν είχαμε ιδέα!

19 Απριλίου 2022 13:19
Ελάχιστοι θυμούνται: Καμία Δέσποινα Βανδή - Με αυτή την ηθοποιό είχε φάει «κόλλημα» ο Βασίλης Μπισμπίκης! (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ είναι αναντίρρητα ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή, οι οποίοι μπορεί στην αρχή να έκρυβαν τον έρωτά τους, ωστόσο πια φροντίζουν να περνούν πολύ χρόνο μαζί, χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα φώτα της δημοσιότητας. Παράλληλα, δείτε τον νέο σύντροφο της πρώην γυναίκας του Βασίλη Μπισμπίκη.

Και οι δύο έχουν αρκετά γεμάτο πρόγραμμα, παρόλα αυτά πολύ συχνά συνοδεύουν ο ένας τον άλλο στις εμφανίσεις τους ενώ κανονίζουν να περάσουν και το Πάσχα μαζί. Αυτό συνέβη και αυτό το Σαββατοκύριακο όπου η Δέσποινα Βανδή πρέπει να βρίσκεται στην Κύπρο για τις τελευταίες της εμφανίσεις με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να βρίσκεται στο πλευρό της.

Δέσποινα Βανδή
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ/EUROKINISSI)

Με αυτή την ηθοποιό είχε φάει «κόλλημα» ο Βασίλης Μπισμπίκης

Πολύ πριν παντρευτεί και γνωρίσει τη Δέσποινα Βανδή, ο Βασίλης Μπισμπίκης φαίνεται πως είχε φάει «κόλλημα» με γνωστή ηθοποιό, με την οποία έπαιζαν μαζί.

Οι περισσότεροι θυμούνται τη φυσιογνωμία του ηθοποιού μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Τα Μυστικά της Εδέμ» που μεταδόθηκε από το Mega. Σε εκείνο το σίριαλ που είχε τρελάνει τα μηχανάκια της AGB, ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν τηλεοπτικό ζευγάρι με τη Φαίη Ξυλά. Ωστόσο, οι φήμες τους ήθελαν να είναι μαζί και στην πραγματική ζωή.

Φαίη Ξυλά Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)

Φαίνεται πως η χημεία τους ήταν τέτοια, που το τηλεοπτικό κοινό ήθελε να τους δει μαζί και στην πραγματικότητα.

Παρ΄ όλα αυτά κάτι τέτοιο δεν ευοδώθηκε, αφού η γνωστή ηθοποιός διάλεξε και παντρεύτηκε τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, τον Πάρη.

πηγή κεντρικής εικόνας: (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share