Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τεράστιο και με πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων: Αυτό είναι το σπίτι του Γιώργου Παπαδάκη (photos+video)

Βρίσκεται στην Πεντέλη

19 Απριλίου 2022 10:28
Τεράστιο και με πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων: Αυτό είναι το σπίτι του Γιώργου Παπαδάκη (photos+video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας εκ των κορυφαίων παρουσιαστών της ελληνικής τηλεόρασης, με την εκπομπή του να έχει γράψει ιστορία και τον ίδιο φυσικά να το έχει εξαργυρώσει και στα οικονομικά του, κάτι που φαίνεται και στο επιβλητικό του σπίτι.

Νέες εικόνες από τον προσωπικό χώρο του γνωστού δημοσιογράφου έχει δώσει στη δημοσιότητα ο γιος του, Φοίβος Παπαδάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο νεαρός που επίσης εργάζεται ως δημοσιογράφος ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της αγαπημένης του, Αλίκης, και ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα από το σπίτι της οικογένειάς του στην Πεντέλη.

Μάλιστα, όπως θα δείτε και εσείς, η οικογένεια Παπαδάκη έχει μια τεράστια πισίνα, αλλά και ένα καλαίσθητο σπίτι.

Δείτε φωτογραφίες:

Πριν από χρόνια, μάλιστα, η εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου, «Μπαμ», είχε κάνει μια πλάκα στον παρουσιαστή έξω από το σπίτι του, με το εξωτερικό του να δείχνει... ένα πραγματικό ανάκτορο.

«Κάθε μέρα ο πατέρας μου...» - Η αλήθεια για τη σχέση του Γιώργου με τον Φοίβο Παπαδάκη

Ο Φοίβος Παπαδάκης βρίσκεται πια στην τηλεοπτική καθημερινότητα, με τον ίδιο να μιλά για την προσπάθειά του στο Open, αλλά και τη σχέση με τον πατέρα του, Γιώργο.

Ο δημοσιογράφος, που πέρασε και μια περιπέτεια με την υγεία του, μίλησε στους Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρη Μακαλιά για τον Γιώργο Παπαδάκη, αλλά αλλά και για το ξεκίνημά του στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον».

Το σχόλιο του Φοίβου Παπαδάκη για τον Γιώργο

«Το επίθετο Παπαδάκης είναι πολύ βαρύ. Ο πατέρας μου δεν με έκανε ποτέ να νιώσω ότι πρέπει να είναι βάρος για μένα, με την κακή έννοια. Καταλαβαίνω ότι ως γιος του Γιώργου Παπαδάκη ενδεχομένως να μου ασκείται και μια μεγαλύτερη κριτική.

Παρ’ όλα αυτά, επειδή έχω έναν πατέρα με τον οποίο έχω πάρα πολύ καλή σχέση και είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει, είναι ένα όνομα βαρύ, το οποίο όμως, όταν βγαίνω μπροστά στην κάμερα παύει να υπάρχει, είμαι ο Φοίβος Παπαδάκης», είπε αρχικά ο Φοίβος Παπαδάκης.

Ο Φοίβος Παπαδάκης είπε στη συνέχεια: «Πιστεύω ότι οποιοσδήποτε κουβαλάει ένα βαρύ όνομα, είναι στην αρχή μόνο βαρύ. Μετά κάνεις την πορεία σου και μόνο με τις δικές σου δυνάμεις μπορείς να προχωρήσεις. Κάθε μέρα, μετά την εκπομπή, θα μιλήσω μαζί του και θα μου πει τις συμβουλές του που λαμβάνω πάντα σοβαρά υπόψη».

πηγή κεντρικής εικόνας: (EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share