Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πίκρα για την Άντζελα Δημητρίου: Τόσα λεφτά έχασε από τον εθισμό της στον τζόγο!

Μιλάμε για πολλά λεφτά...

19 Απριλίου 2022 10:14
Πίκρα για την Άντζελα Δημητρίου: Τόσα λεφτά έχασε από τον εθισμό της στον τζόγο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χωρίς φόβο αλλά με πάθος η Άντζελα Δημητρίου μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα για τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής της, το πάθο της με το τζόγο και τα χρήματα που έχασε από αυτό αλλά και για την κόρη της και τον γιο της που έχει να τον δει τρία ολόκληρα χρόνια.

Δείτε επίσης: Το σοκ της ζωής της - Άντζελα Δημητρίου: «Έπιασα σύντροφό μου στο κρεβάτι με άλλον άντρα - Έκανα εξετάσεις για να δω...»

Ποιο ήταν το κυριότερο λάθος;

Το μεγάλο λάθος μου είναι ότι κάποια στιγμή είχα μπλέξει πάρα πολύ άσχημα με τον τζόγο. Παρασύρθηκα από έναν άνθρωπο. Ο τζόγος είναι σαν ναρκωτικό, από τα πιο σκληρά μάλιστα.

Άντζελα Δημητρίου
(ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI)

Έχασες το σπίτι σου από το τζόγο;

Όχι. Στον τζόγο έχασα την ηρεμία μου, την προσωπικότητα μου και φυσικά τον κόπο μου. Γι' αυτό και θέλω να συμβουλεύσω όσους ασχολούνται με τον τζόγο να το κόψουν. Εδώ και τρία χρόνια έχω σταματήσει. Δεν το πιστεύει κανένας. Ξύπνησα ένα πρωί και είπα «Τι κάνεις; Έχεις πετάξει τον εαυτό σου σε ένα χώρο κλειστό, μέσα στην κάπνα, τη βρωμιά, στον κάθε τρελαμένο... Εσύ, μια τόσο δυνατή γυναίκα που ό,τι κατάφερες το έκανες με την αξία της φωνής σου, χωρίς να έχεις καν σπουδάσει, χωρίς καν να ξέρεις τι εστί μουσική». Αν με βάλεις σε ένα πιάνο και με ρωτήσεις τι νότα είναι αυτή, δεν ξέρω να σου απαντήσω.

Πόσα χρήματα έχασες;

Αρκετά.

Πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ;

Λιγότερα. Δεν κοιτώ τα λεφτά, όσο τι έχασα από τη ζωή μου. Είχα καβγάδες με το παιδί μου, με τους δικούς μου ανθρώπους.

πηγή κεντρικής εικόνας: (KATΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share