Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος για τον Θοδωρή Βαμβακάρη: «Πάντα σου άρεσε να ανεβαίνεις ψηλά…»

Η σπαρακτική ανάρτηση...

18 Απριλίου 2022 23:50
Θρήνος για τον Θοδωρή Βαμβακάρη: «Πάντα σου άρεσε να ανεβαίνεις ψηλά…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Αυτός κι ο άλλος» της ΕΡΤ, Θοδωρής Βαμβακάρης αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους πως ο αγαπημένος του πατέρας έφυγε από τη ζωή.

Δείτε επίσης: Επιστροφή «βόμβα»: Ξανά στην ΕΡΤ ο Σπύρος Παπαδόπουλος;

Ο παρουσιαστής τον αποχαιρέτησε με ένα πραγματικά πολύ συγκινητικό μήνυμα στο Facebook.

Η ανάρτηση του Θοδωρή Βαμβακάρη για τον πατέρα του

«Αντίο καλλιτέχνη… Εδώ και δεκαετίες οι επιγραφές σου φωτίζουν ακόμα τα πιο ιστορικά μαγαζιά και κτίρια του Πειραιά. Πάντα σου άρεσε να ανεβαίνεις ψηλά και να δημιουργείς. Αυτήν τη φορά ανέβηκες αλλά δεν θα κατέβεις… Θα θυμάμαι, μπαμπά, όσα μου έμαθες στη ζωή μου..» έγραψε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Βαμβακάρης.

Αντίο καλλιτέχνη.. Εδώ και δεκαετίες οι επιγραφές σου φωτίζουν ακόμα τα πιο ιστορικά μαγαζιά και κτίρια του Πειραιά....

Posted by Thodoris Vamvakaris on Monday, April 18, 2022

"Σκάνδαλο" με τις δήθεν ανταποκρίσεις της ΕΡΤ από τη Μόσχα - Ζητά εξηγησεις η ΕΣΗΕΑ

Εξηγήσεις ζητεί η ΕΣΗΕΑ από την ΕΡΤ για την υπόθεση «των ανταποκρίσεων από τη Μόσχα», οι οποίες ωστόσο γίνονταν από την Αθήνα, όπως κατήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τηλεθέαση (13/3): Ανατροπές και εκπλήξεις στα νούμερα της Κυριακής

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ έχει ως εξής:

Οι Έλληνες δημοσιογράφοι, εδώ στην Ελλάδα, οι ανταποκριτές σε όλα τα κέντρα αποφάσεων και κυρίως όσοι βρίσκονται στις εμπόλεμες ζώνες εργάζονται σκληρά και με επαγγελματισμό για να ενημερώσουν τους πολίτες σχετικά με τις καταιγιστικές εξελίξεις που ακολούθησαν την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, όσο βρισκόταν σε εξέλιξη η αποστολή για την παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας στους Ουκρανούς συναδέλφους, ενημερώθηκε για μεμονωμένο, ελπίζουμε, φαινόμενο σοβαρής παραβίασης της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Ο Αχιλλέας Πατσούκας δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, ώστε να διερευνηθούν οι ευθύνες του από τα αρμόδια Πειθαρχικά Όργανα. Όμως, εστάλησαν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο οι καταγγελίες που έχουν φθάσει στην Ένωση.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ καλεί την ΕΡΤ να δώσει πειστικές εξηγήσεις για την διαφαινόμενη παραπλάνηση των τηλεθεατών, για τις δήθεν ανταποκρίσεις από τη Μόσχα, για την επιλογή ως ανταποκριτή ενός μη διαπιστευμένου δημοσιογράφου και να λάβει μέτρα ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον ανάλογα φαινόμενα, τα οποία πλήττουν με πρωτοφανή τρόπο το κύρος και την αξιοπιστία που έχει κατακτήσει, μέσα στα χρόνια, ο δημόσιος Ραδιοτηλεοπτικός φορέας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share