Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αλλάζει ζωή η Κατερίνα Καινούργιου μετά τον χωρισμό: Αυτό είναι το νέο της σπίτι (photo)

Μετακόμιση για την παρουσιάστρια!

18 Απριλίου 2022 21:59
Αλλάζει ζωή η Κατερίνα Καινούργιου μετά τον χωρισμό: Αυτό είναι το νέο της σπίτι (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αλλαγή “σελίδας” στη ζωή της κάνει η διάσημη παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου παίρνοντας τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσει σε ολοκαίνουργιο σπίτι και μάλιστα να αλλάξει και εντελώς γειτονιά.

Η παρουσιάστρια του Alpha, η οποία μέχρι πρότινος έμενε στην Κηφισιά πλέον βρήκε νέο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας. Η Κατερίνα Καινούργιου μετά από πολλά χρόνια αφήνει τα βόρεια προάστια για να κατέβει στις γειτονιές του κέντρου της πρωτεύουσας.

Δείτε επίσης: Survivor 5 - Σούσουρο με τον Άρη Σοϊλέδη: Ήταν ζευγάρι με την Κατερίνα Καινούργιου; (photo)

«Δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά μετακομίζω. Ειλικρινά το χρειαζόμουνα. Το χρειαζόμουνα και για την ψυχολογία μου πάρα πολύ.

Κατερίνα Καινούργιου νέο σπίτι

Τώρα στο ωραίο μου καινούργιο σπίτι έχει ένα πολύ ωραίο και φωτεινό μπαλκόνι και έχει και ωραία θέα. Βλέπεις στο κέντρο της Αθήνας. Το σπίτι που είμαι τώρα είναι πιο σκοτεινό και βλέπεις δρόμο και το κενό», είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου πριν λίγες μέρες.

Το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας, η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πρώτες φωτογραφίες από το νέο της διαμέρισμα! Όπως θα δεις στα στιγμιότυπα, το διαμέρισμα είναι ακόμη υπό κατασκευή, ενώ φαίνεται ιδιαίτερα φωτεινό και ευρύχωρο.

«Νέο σπίτι, νέα ζωή… Σύντομα» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στα Instagram Stories της.

«Τα δάκρυά της πάνω από το νυφικό...» - Τρομερό «ξέσπασμα» της Κατερίνας Καινούργιου στον αέρα

Σε ένα φοβερό «ξέσπασμα» προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της, αναφερόμενη σε δηλώσεις της Ελεονώρας Ζουγανέλη, μετά από όσα ακούστηκαν για το γάμο της.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε ένα συγκεκριμένο περιοδικό που συνεχώς βγάζει ψευδή ρεπορτάζ για την προσωπική της ζωή, με πιο πρόσφατο... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

πηγή κεντρικής εικόνας: EUROKINISSI

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share