Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ψεύτης ο Λάκης Λαζόπουλος: «Δε θυμόμουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου από την παράσταση στην Πάτρα» (Video)

Ανατροπή με τις δηλώσεις του

18 Απριλίου 2022 21:13
Ψεύτης ο Λάκης Λαζόπουλος: «Δε θυμόμουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου από την παράσταση στην Πάτρα» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για την υπόθεση της Πάτρας και για το «θρίλερ» με τη Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ αποκάλυψε ότι είπε ψέματα ότι τη θυμόταν από παράστασή του, εξηγώντας ότι εδώ που έχει φτάσει η υπόθεση, ο καθένας μπορεί να πει κάτι και να γίνει πιστευτό.

«Μου κάνει εντύπωση που παρουσιάζονται πολλές μορφές του χαρακτήρα της», είπε στον Alpha. «Αποκάλυψε τους υπό εαυτούς του Έλληνα και ο καθένας ότι φαντάζεται θα το χρεώσει εκεί. Πώς γίνεται να είναι τόσο παρορμητική και τόσο μεθοδική ταυτόχρονα; Δεν μπορούμε να οδηγηθούμε σε κανένα ασφαλές συμπέρασμα. Μπορεί η ίδια να τα έχει κάνει όλα, αλλά και η κοινωνία καταφεύγει σε αδιέξοδο».

Δεν παύει η στεναχώρια επειδή πας στα μπουζούκια

Ενώ σε άλλο σημείο πρόσθεσε πως «είπα ψέματα ότι θυμόμουν τη Ρούλα από την παράσταση στην Πάτρα, με την έννοια ότι σε λίγο θα πούμε διάφορα για την Πισπιρίγκου, είναι εύκολο να το πιστέψεις. Η μόνη απόδειξη είναι γιατί έκανε αυτή την πράξη. Δεν θα μπορούσε να πει του Μάνου ότι το έχει κάνει, γιατί δεν ξέρει αν θα την αποδεχόταν. Δεν παύει η στεναχώρια επειδή πας στα μπουζούκια», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Το σχόλιο του Λαζόπουλου για την Πισπιρίγκου

«Στο γεγονός ότι παρουσιάζονται πολλές μορφές του χαρακτήρα της και δεν μπορεί και ο κόσμος να αποφασίσει ποιος είναι ο χαρακτήρας της. Η Πισπιρίγκου αποκάλυψε όλους τους υποεαυτούς του Έλληνα κι ο καθένας ό,τι φαντάζεται θα το χρεώσει εκεί. Ο καθένας που κάνει το χειρότερο πράγμα έχει δικαιολογίες μέσα του, δεν λέω ότι με έπεισε αλλά λέω.

πηγή κεντρικής εικόνας: (ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share