Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πασίγνωστη ηθοποιός εκθειάζει τον Γιάννη Μπέζο: «Αυτό που θα σας πω γι' αυτόν δεν το ξέρει κανείς!»

Τι αποκάλυψε;

18 Απριλίου 2022 20:48
Πασίγνωστη ηθοποιός εκθειάζει τον Γιάννη Μπέζο: «Αυτό που θα σας πω γι' αυτόν δεν το ξέρει κανείς!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτη αποκάλυψη για τον ηθοποιό, Γιάννη Μπέζο, από τα χείλη άλλης μεγάλη ηθοποιού! Τι έρχεται για πρώτη φορά στο φως;

Συγκεκριμένα η Δάφνη Λαμπρόγιαννη στο παρελθόν ήταν η καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη . Μετά από ένα βίντεο στο οποίο ο Γιάννης Μπέζος μιλούσε με ωραία λόγια γι’ αυτήν, η ηθοποιός συγκινήθηκε. «Με συγκινεί πάρα πολύ ο Γιάννης, είναι πάρα πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος και βαθιά ευγενής», είπε.

«Τι πιστεύεις ότι δεν ξέρει ο κόσμος για τον Γιάννη;», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη απάντησε: «Αυτό που σας λέω τώρα. Ο Γιάννης δεν γλείφει τον κόσμο κι επειδή πολλές φορές ο κόσμος θα ήθελε να του συμβαίνει αυτό, δεν μπορεί να δει αυτό που είναι ο Γιάννης.

Στην ουσία είναι από τους πιο γενναιόδωρους και ευγενείς ανθρώπους που έχω γνωρίσει σε αυτή τη δουλειά».

μπέζος θέατρο
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ)

Χαμός με τον Γιάννη Μπέζο: "Οι γκέι είναι..."

Ποια είναι η άποψη του Γιάννη Μπέζου για τους γκέι;

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, σε παλαιότερη συνέντευξή του είπε την άποψη του για τους γκέι και το σύμφωνο συμβίωσης. Με την ευκαιρία διαβάστε: "Γιάννη Μπέζο, ο κόσμος σε έκανε ότι είσαι": Χαμός με τον ηθοποιό!

Η παρουσιάστρια τον ρώτησε για το σύμφωνο συμβίωσης, αλλά και για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, στην οποία ο ηθοποιός είχε μιλήσει σε παλαιότερες δηλώσεις του:

"Η πολιτεία κινήθηκε σωστά στο σύμφωνο συμβίωσης και καλά θα κάνουν και οι εμπλεκόμενοι, οι ομοφυλόφιλοι, να κρατήσουν και αυτοί μια σοβαρή στάση. Γενικότερα. Δεν χρειάζεται να είναι στιλ.

Είναι τρόπος ζωής. Η σeξουαλική προτίμηση δεν έχει να κάνει με το πώς συμπεριφερόμαστε. Έχει να κάνει με το τι επιθυμούμε μέσα μας", δήλωσε ο ηθοποιός.

Ο κ. Μπέζος συνέχισε λέγοντας: "Ακούω το επιχείρημα ότι ένα παιδί προκειμένου να μην έχει καθόλου οικογένεια, ας έχει αυτό. Το παιδί είναι καλύτερα να έχει έναν κακό πατέρα και μια κακή μητέρα, παρά δυο καλούς πατεράδες ή δυο καλές μανάδες. Με την ευκαιρία διαβάστε: "Αυτή η ανοησία γίνεται εθιστική": Ξέσπασε ο Γιάννης Μπέζος!

Αυτό πιστεύω εγώ. Δεν είναι αντιμετωπίσιμο αυτό. Όταν έχει έναν πατέρα, το παιδί κάπου αναφέρεται. Όταν έχει μια μητέρα, αναφέρεται στη μητέρα. Γιατί η μητέρα είναι άλλο πράγμα και ο πατέρας καλύπτει άλλο κόσμο. Όταν ένα παιδάκι έχει δύο ανθρώπους, οι οποίοι δεν είναι και οι φυσικοί του γονείς, δεν είναι το ίδιο πράγμα".

πηγή κεντρικής εικόνας: (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share