Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γυναίκα-αράχνη η Έλενα Ράπτη: Αυτός ήταν ο λόγος που χώρισε τον Γιάννη Μαρακάκη!

Γιατί χώρισαν;

18 Απριλίου 2022 17:05
Γυναίκα-αράχνη η Έλενα Ράπτη: Αυτός ήταν ο λόγος που χώρισε τον Γιάννη Μαρακάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Έλενα Ράπτη ήταν από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz πριν αρκετά χρόνια και εκεί που όλοι νόμιζαν πώς θα δούμε «κουφέτα», οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Τότε είχαν ακουστεί πολλές φήμες για την αιτία του χωρισμού τους, ωστόσο ο πραγματικός λόγος ήταν ένας. Ποια ήταν η αιτία που τα «σπάσανε»;; Η έλλειψη επικοινωνίας!

Μαρακάκης Ράπτη
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα επικοινωνίας και παρά τις προσπάθειες που έκαναν τότε προκειμένου να σώσουν την σχέση τους τελικά δεν τα κατάφεραν.

Κάπου εκεί προστέθηκε και ένα τρίτο πρόσωπο, το οποίο μόλις έμαθε ότι η πολιτικός χώρισε άρχισε να την πολιορκεί έντονα.

Πλέον το ζευγάρι έχει τραβήξει διαφορετικούς δρόμους με τον γνωστό δικηγόρο να έχει γίνει μπαμπάς και την πολιτικό να προσπαθεί να ξεπεράσει το διαζύγιο της.

Περήφανος σύζυγος ο Γιάννης Μαρακάκης: Αυτή τη δουλειά κάνει η Νίκη Θωμοπούλου!

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου παντρεύτηκαν το 2016 σε μια σεμνή τελετή σε στενό οικογενειακό κύκλο στο εκκλησάκι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο «Κτήμα 48» στην Ανάβυσσο. Το λαμπερό ζευγάρι αποφάσισε να δεθεί με τα δεσμά του γάμου μετά από 1,5 χρόνο σχέσης περίπου.

Πλέον ο γνωστός δικηγόρος χαίρεται πλήρως τον ρόλο του χαζομπαμπά, καθώς η σύζυγός του του χάρισε το πιο όμορφο δώρο πριν δύο χρόνια, την κόρη τους.

Δείτε επίσης: Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτός ήταν ο πρώτος της σύζυγος πριν τον Ευαγγελάτο (photos)

Η Νίκη Θωμοπούλου γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου το 1992 και σπούδασε Οικονομικά και Διοίκηση επιχειρήσεων. Αν μη τι άλλο, ο Γιάννης Μαρακάκης έχει κάθε λόγο να είναι περήφανος για τη σύζυγό του, καθώς φαίνεται ότι εκτός από εξωτερική ομορφιά διαθέτει και κοφτερό μυαλό.

πηγή κεντρικής εικόνας: (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share