Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δύσκολες στιγμές για την Ιωάννα Τούνη: Το συγκινητικό μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Τα λόγια που συγκινούν...

18 Απριλίου 2022 16:13
Δύσκολες στιγμές για την Ιωάννα Τούνη: Το συγκινητικό μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες στιγμές φαίνεται να περνά η γνωστή influencer και επιχειρηματίας Ιωάννα Τούνη, όπως φαίνεται μέσα από τα stories της που δημοσίευσε σήμερα Δευτέρα 18/04 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Με την ευκαιρία απαντά στις φήμες για χωρισμό, με ημίγυμνες φωτογραφίες του Αλεξάνδρου.

Συγκεκριμένα, η Τούνη, έκανε γνωστό ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο. Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε, δεν νοσηλεύεται η ίδια αλλά κάποιο αγαπημένο της πρόσωπο.

Παράλληλα, έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο και υπενθύμισε στους followers της πως δεν πρέπει να το βάζουν κάτω ενώ τόνισε ότι τα πιο σημαντικά θέματα είναι αυτά της υγείας.

Ανέφερε χαρακτηριστικά

«Και να θυμάστε. Προβλήματα είναι τα σοβαρά θέματα υγείας… Τα υπόλοιπα είναι προβληματισμοί, γκομενίσματα, και πολύς ελεύθερος χρόνος που δεν ξέρουμε τι να τον κάνουμε και μας φταίνε τα πάντα και οι πάντες! Η αυτοβελτίωση και η αγάπη για τον εαυτό μας θα επιλύσουν πολλά από τα μικρότερα προβλήματα που δημιουργούμε με το ξερό μας το κεφάλι!

Ξεκίνα από σήμερα, δουλεύοντας για τον εαυτό σου, οργανώνοντας την ημέρα σου ώστε να έχει χρόνο διαβάζοντας, έχοντας ασχολίες και χόμπυ που γεμίζουν, εστιάζοντας σε λίγους και σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή σου που σε αγαπάνε και αγαπάς πραγματικά. Και αυτούς που σε αγαπάνε και αγαπάς να τους το λες.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα για πάντα. Να χαίρεσαι κάθε μέρα γιατί δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά πίσω και να θυμάσαι πως δεν μπορείς να τους κάνεις όλους χαρούμενους, αλλά είναι στο χέρι σου και υποχρέωσή σου να κάνεις χαρούμενο τον εαυτό σου».

Στο δεύτερο story της, τόνισε: «Αυτά τα λίγα από τη διαδικτυακή φίλη σας. Και όχι, είμαι καλά για όσους ρωτάτε. Δεν είμαι για μένα στο νοσοκομείο».

Δείτε την ανάρτησή της

Δύσκολες στιγμές για την Ιωάννα Τούνη: Το συγκινητικό μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share