Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χαμός ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Σπύρο Μπιμπίλα: «Αυτό που λες με προσβάλλει! Ποιος σε έφερε σε δύσκολη θέση;» (Video)

Άναψαν τα αίματα με την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή

18 Απριλίου 2022 13:43
Χαμός ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Σπύρο Μπιμπίλα: «Αυτό που λες με προσβάλλει! Ποιος σε έφερε σε δύσκολη θέση;» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα σχόλιο για τον σάλο που προκάλεσε η νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή ζήτησε η Κατερίνα Καινούργιου από τον Σπύρο Μπιμπίλα με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα στην εκπομπή.

Πρώτα προβλήθηκε ένα βίντεο με αμφιλεγόμενα αστεία που έπαιξαν στη Super Mammy και στη συνέχεια δόθηκε ο λόγος στον ηθοποιό και πρόεδρο του ΣΕΗ για να πει τη γνώμη του καθώς είχε και ένα guest στη σειρά.

«Ακούστε επειδή με φέρνετε χωρίς να το θέλετε σε δύσκολη θέση, δεν θα κάνω τον δικηγόρο του χιούμορ του Μάρκου Σεφερλή» ξεκίνησε να λέει ο Σπυρος Μπιμπίλας ωστόσο βρήκε τη δυσαρέσκεια της παρουσιάστριας.

«Αυτό που λες με προσβάλλει και με στενοχωρεί, υπάρχει περίπτωση να σε έφερνα εγώ ή οι συνεργάτες μου σε δύσκολη θέση;» είπε.

«Με βάζετε να ακούω μεμονωμένα κομματάκια του χιούμορ του Σεφερλή για να σχολιάσω» συνέχισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Δικηγόρος του Σεφερλή δεν είμαι, είναι φίλος μου μού ζήτησε να κάνω γκεστ και το έκανα. Αν κάποιος προσβάλλεται από κάτι να μην το βλέπει. Το έχουν κάνει άλλοι κι άλλοι» πρόσθεσε.

Ενοχλήθηκε η Καινούργιου με τον Μπιμπίλα: «Θες να κλείσουμε να βγεις στη Φαίη;»

Στην Super Κατερίνα βγήκε σήμερα με σύνδεση μέσω Skype ο Σπύρος Μπιμπίλας. Εκείνη τη στιγμή, ενώ ήταν στον αέρα, τον έπαιρναν τηλέφωνο και από το Πρωινό, με τον ηθοποιό να τονίζει πως δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση, δηλαδή σε ποια εκπομπή θα βγει πρώτα.

Ο διάλογος που ακολούθησε:

ΣΠ.ΜΠ.: Επειδή ταυτόχρονα με παίρνει και η άλλη εκπομπή, αυτή τη στιγμή χτυπάει το Skype μου και από τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Κ.Κ.: Και τι να κάνουμε τώρα;

ΣΠ.ΜΠ: Τους εκτιμώ βαθύτατα και είχα εξηγήσει ότι όποιος προλάβει και χτυπήσει το Skype.

Κ.Κ.: Θέλετε να βγούμε διακαναλικά όλοι; Δεν έχω πρόβλημα.

ΣΠ.ΜΠ.: Δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτή την κατάσταση των καναλιών. Σας αγαπώ όλους, είμαι τόσο ευγενικός με όλους, αλλά δεν μπορώ να διαχειριστώ το πού θα βγω πρώτα.

Κ.Κ.: Όλο αυτό το παρασκήνιο, εγώ και οι τηλεθεατές δεν το γνωρίζουμε. Ίσως είναι περιττό να το λες, μπορείς μετά να πάρεις τον Γιώργο και τη Φαίη και να τους το πεις. Αυτό που κάνεις τώρα με στεναχωρεί.

ΣΠ.ΜΠ.: Αφού εγώ έχω στεναχωρηθεί.

Κ.Κ.: Πάρε τους μετά τηλέφωνο.

ΣΠ.ΜΠ.: Σε αγαπάω πάρα πολύ όπως αγαπάω και τη Φαίη.

Κ.Κ.: Θες να κλείσουμε να βγεις στη Φαίη; Δεν έχω τέτοια προβλήματα.

ΣΠ.ΜΠ.: Όχι, δεν θέλω να κλείσουμε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share