Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 5: Θα ζήλευε αφόρητα η Ασημίνα - Η κουκλάρα μελαχρινή 20 χρόνια νεότερη που ήταν ο τελευταίος έρωτας του Χρήστου Δάντη

Ζούσαν σαν παντρεμένοι αλλά... δεν έφτασαν μέχρι την εκκλησία

17 Απριλίου 2022 13:33
Survivor 5: Θα ζήλευε αφόρητα η Ασημίνα - Η κουκλάρα μελαχρινή 20 χρόνια νεότερη που ήταν ο τελευταίος έρωτας του Χρήστου Δάντη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Χρήστος Δάντης είναι σήμερα σε σχέση και ερωτευμένος με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, αλλά η παίκτρια του Survivor 5 δεν είναι η μόνη, για την οποία έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης ο τραγουδιστής μέσα στα χρόνια.

Ο Δάντης, που περνά δύσκολες ώρες, μετρά ήδη τέσσερα διαζύγια στο ενεργητικό του. Ο τελευταίος του μεγάλος έρωτας μπορεί να μην έφτασε μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά ήταν «θυελλώδης» και ζούσαν ουσιαστικά σαν παντρεμένοι.

Survivor 5: Η τελευταία μεγάλη σχέση του Δάντη πριν από την Ασημίνα

Πρόκειται για την 36χρονη σήμερα Ναταλία Ντουσοπούλου. Γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά τους πρώτους μήνες της ζωής της οι δικοί της μετακόμισαν στο Λονδίνο, όπου και ο πατέρας της ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση. Μέχρι τα 14 η Ναταλία παρακολουθούσε Ελληνικό σχολείο, το Hellenic College of London και ήταν μία από τις καλύτερες αθλήτριες κολύμβησης και συμμετείχε σε Παγκόσμιες διοργανώσεις. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στο American school of London εξέφρασε τη μεγάλη της αγάπη για τη μουσική.

Χρήστος Δάντης και Ναταλία Ντουσοπούλου

Το ζευγάρι μπορεί να έζησε έναν θυελλώδη έρωτα, όμως δυστυχώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις δυσκολίες που εμφανίστηκαν στη σχέση τους και έτσι εδώ και λίγο καιρό ακολουθούν χωριστούς δρόμους. Οι δυο τους είχαν μια ουσιαστική σχέση και ζούσαν σαν παντρεμένοι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share