Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Άνοιξα την πόρτα και είδα...» - Ανατριχιάζει για την απιστία και το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της η Τζόυς Ευείδη

Η σπάνια αποκάλυψη της ηθοποιού

16 Απριλίου 2022 08:54
«Άνοιξα την πόρτα και είδα...» - Ανατριχιάζει για την απιστία και το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της η Τζόυς Ευείδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τζόυς Ευείδη έχει πάντοτε να παρουσιάσει ενδιαφέροντα πράγματα για τη ζωή της, με την ίδια να αναφέρεται σε ένα περιστατικό απιστίας, όπου εκείνη ήταν τελικά... θύτης, αφού έχει μοιραστεί έναν παντρεμένο με άλλη γυναίκα.

Η ίδια είχε τολμήσει να μιλήσει για το θέμα στην «Φωλιά των Κου Κου», με την περιγραφή της να ανατριχιάζει, αν κι έχει βρει αλλού το μεγάλο της έρωτα.

Το σχόλιο της Τζόυς Ευείδη... για την απιστία

«Μου έχει συμβεί να μοιράζομαι τον ίδιο άντρα με άλλη. Ήταν παντρεμένος βασικά. Όταν το έμαθα φρίκαρα, αλλά είχε χαλάσει ήδη η ιστορία. Νιώθεις και πολύ βλάκας. Αλλά ήταν ένας άνθρωπος που δεν μπορούσες ποτέ να τον πιάσεις στα προγράμματα.

Ήταν πάντα εύκαιρος. Δεν έχω ψάξει ποτέ κινητό. Μια φορά έπεσε χαρτάκι με τηλέφωνο από τσέπη και έπαθα τέτοια πανωλεθρία.

Έχω παρακολουθήσει μια φορά. Χειμώνας ήταν. Περίμενα έξω από ένα σπίτι 40 ώρες, δεν μπήκε κανείς, δεν βγήκε κανείς. Μάζεψα τα βρεγμένα μου και έφυγα. Με έχουν απατήσει κτηνωδώς και κατ’ εξακολούθηση. Μου έχει τύχει να πιάσω σύντροφο μου στα πράσα. Άνοιξα την πόρτα και είδα ένα άλλο κορίτσι μέσα στο σπίτι μου. Είπα: Εγώ θα φύγω για λίγο, κάντε ό,τι καταλαβαίνετε», ανέφερε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share