Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Όπως τη γέννησε η μαμά της: Όταν η Άντζελα Γκερέκου πόζαρε γυμνή στο Playboy (photos)

Πανέμορφη!

15 Απριλίου 2022 14:45
Όπως τη γέννησε η μαμά της: Όταν η Άντζελα Γκερέκου πόζαρε γυμνή στο Playboy (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Playboy την ψήφισε ως την ομορφότερη πολιτικό του πλανήτη και προφανώς το αποτέλεσμα είναι αδιαμφισβήτητο.

«Η μόνη μεγάλη αλήθεια είναι να ζεις πραγματικά τον έρωτα και να αφήνεσαι χωρίς προϋποθέσεις και συμβιβασμούς». Τάδε έφη Άντζελα Γκερέκου τον μακρινό Ιανουάριο του 1996. Και αν αναρωτιέσαι «γιατί την θυμηθήκαμε», η απάντησή μας θα είναι αφοπλιστική: «Διότι ποτέ δεν την ξεχάσαμε».

Δείτε επίσης: Έτσι μοιράστηκε: Αυτή ήταν η περιουσία του Τόλη Βοσκόπουλου - Ο ξεχωριστός «θησαυρός» που πήρε η Άντζελα Γκερέκου

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το αμερικανικό Playboy ψήφισε τις ομορφότερες πολιτικούς του πλανήτη και στην 1η θέση φιγουράρισε με διαφορά η Άντζελα Γκερέκου. Και όχι άδικα. Μεσογειακή ομορφιά, Χολυγουντιανό sexiness και γαλάζια μάτια που σε καθηλώνουν με ένα βλέμμα.

Έτσι ακριβώς όπως καθήλωσε και τους αναγνώστες του ελληνικού Playboy, όταν και πόζαρε στο εξώφυλλο του τεύχους «Ιανουάριος 1996». Ήταν η εποχή που αποτελούσε την πιο ποθητή γυναίκα, αναστατώνοντας τον ανδρικό πληθυσμό μέσω της ερμηνείας της στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Πρόβα Νυφικού». Αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του φωτογράφου C. Coutayar σε μία ασπρόμαυρη φωτογράφιση που μνημονεύεται μέχρι σήμερα, καθώς πρόκειται για την πρώτη και τελευταία γυμνή φωτογράφιση της ζωής της.

Και το σημερινό flashback του Playboy Greece είναι αφιερωμένο σε μία γυναίκα, που πέρα από πολιτικές πεποιθήσεις, είναι καθολικά αποδεκτή από ολόκληρο τον ανδρικό πληθυσμό. Και οι λόγοι βρίσκονται παρακάτω.

Δείτε τις φωτογραφίες:

γκερέκου εξώφυλλο playboy

γυμνή άντζελα γκερέκου playboy

Γκερέκου γυμνή

γκερέκου στήθος

εσώρουχα γκερέκου

γκερέκου playboy

Η άγνωστη δουλειά της και η πορεία στην υποκριτική

Αυτό που δεν ξέραμε, όμως, είναι πως σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης. Η Γκερέκου, μάλιστα, έχει εργαστεί ως αρχιτέκτονας στο Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. σε ειδικά προγράμματα για την ανάπλαση υποβαθμισμένων περιοχών της Αθήνας και έχει εκπονήσει μεγάλο αριθμό αρχιτεκτονικών μελετών για την ευρύτερη περιοχή της Κέρκυρας, πολύ πριν γίνει γνωστή φυσικά.

Ως προς τα πρώτα «βήματά» της στον καλλιτεχνικό χώρο, σπούδασε υποκριτική στην Ακαδημία Θεατρικών Σπουδών του Λονδίνου, ενώ εντάχθηκε και μαθήτευσε στην ομάδα του Ιταλού σκηνοθέτη Φεντερίκο Φελλίνι. Έχει ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο και έχει συνεργαστεί με πολλούς και σημαντικούς Έλληνες σκηνοθέτες.

Πρωταγωνίστησε στην ελληνο-βρετανική παραγωγή «Το κορίτσι της Μάνης», η οποία παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ των Καννών. To 1993 παρουσίασε την ελληνική εκδοχή της διεθνούς παραγωγής Παιχνίδια χωρίς σύνορα που προβλήθηκαν απο την ΕΤ1.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share