Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τον περνάει 29 χρόνια: Αυτός είναι ο σύντροφος της Τζόυς Ευείδη που παίζει στη «Γη της Ελιάς» (photos)

Το γνωρίζατε;

15 Απριλίου 2022 13:54
Τον περνάει 29 χρόνια: Αυτός είναι ο σύντροφος της Τζόυς Ευείδη που παίζει στη «Γη της Ελιάς» (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας μετά τη συμμετοχή της στον τελευταίο κύκλο του «Καφέ της Χαράς», ωστόσο η Τζόυς Ευείδη ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό ενός πολύ γνωστού ηθοποιού που πρωταγωνιστεί στη «Γη της Ελιάς».

Δείτε επίσης: Φοβερό! Αυτό το πρόβλημα υγείας στέλνει την Τζόυς Ευείδη στο χειρουργείο! (video)

Πριν χρόνια σε συνέντευξή της η Τζόυς Ευείδη είχε δηλώσει: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, μπορώ ίσως να σας πω πως είμαι και ερωτευμένη».

Η δημοφιλής ηθοποιός έζησε έναν έρωτα στο πλευρό του νεαρού τότε ηθοποιού Μανώλη Κλωνάρη, όπως είχαν αποκαλύψει άνθρωποι του στενού της περιβάλλοντος στη Real Life. Τότε ο Μανώλης Κλωνάρης συμμετείχε στην παράσταση «Ευτυχισμένος πρίγκιπας» που διασκεύασε και σκηνοθέτησε η Τζόυς Ευείδη! Και μπορεί τότε να υπήρχαν δημοσιεύματα για τους δύο ηθοποιούς, όμως ποτέ δεν είδαμε κάποια κοινή φωτογραφία τους!

«Γη της Ελιάς»  μανώλης κλωνάρης

Φέτος ο Μανώλης Κλωνάρης υποδύεται με επιτυχία τον Ανέστη στη «Γη της Ελιάς» στο Mega.

σύντροφος της Τζόυς Ευείδη Μανώλης Κλωνάρης

Αγνώριστη η Τζόυς Ευείδη: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 60 της

Η Τζόυς Ευείδη γεννήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 1961 στο Μόντρεαλ του Καναδά από Έλληνες γονείς και πέρασε εκεί τα παιδικά της χρόνια.

Μετά την ενηλικίωσή της, εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα. Σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα το 1985, όπου συμμετείχε σε κάποιες σειρές της ΕΡΤ.

Δείτε επίσης: Καφέ της Χαράς: Εντυπωσιάζει το σπίτι της "Σταυρούλας"! Η φωτογραφία από τον γάμο και...

Το διάστημα 1990-1992 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και στην κωμική σειρά του MEGA, Το ρετιρέ, το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία και την έκανε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό.

Μετά ήρθαν «Οι Μεν και οι Δεν», αλλά και το «Καφέ της Χαράς» που την καθιέρωσαν καλλιτεχνικά.

Σήμερα στα 60 της χρόνια η γνωστή ηθοποιός απέχει από τη δημοσιότητα, όπως όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της, και ασχολείται ενεργά με τη φιλοζωία.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share