Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Εκείνος 38 και αυτή...: Τόσα χρόνια διαφορά ηλικίας έχει η Βάλια Χατζηθεοδώρου από τον Πέτρο Πυλαρινό

Δεν φαίνεται καθόλου!

15 Απριλίου 2022 13:24
Εκείνος 38 και αυτή...: Τόσα χρόνια διαφορά ηλικίας έχει η Βάλια Χατζηθεοδώρου από τον Πέτρο Πυλαρινό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου μπορεί να αποτελεί παρελθόν από τον «Τροχό της Τύχης», ωστόσο ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Πέτρου Πυλαρινού, του frontman του συγκροτήματος Alcatrash.

Ο τραγουδιστής και συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά είχε αποκαλύψει πόσο χρονών είναι σε παλιότερη εκπομπή και φέτος κλείνει τα 38 έτη. Θα μπορούσαμε να πούμε πως βρήκε το ελιξίριο της νεότητας, καθώς δεν φαίνεται καθόλου η ηλικία του.

Δείτε επίσης: Δύσκολες ώρες για την Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το πρόβλημα υγείας που την βασανίζει - Δίπλα της ο Πέτρος Πυλαρινός

Τόσο ο ίδιος όσο και η Βάλια Χατζηθεοδώρου κρατάνε χαμηλό προφίλ σχετικά με τα προσωπικά τους, καθώς είναι και οι δυο ήπιων τόνων.

Πυλαρινός Χατζηθεοδώρου

Αν και δε φαίνεται καθόλου η διαφορά τους, η Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι αρκετά μικρότερη του τραγουδιστή. Το γνωστό ζευγάρι έχει διαφορά 8 χρόνια, καθώς το μοντέλο θα κλείσει τα 30 τον φετινό Δεκέμβριο.

Ο τελευταίος στο είδος του: Αυτή είναι η σπάνια δουλειά που κάνει ο πατέρας του Πέτρου Πολυχρονίδη

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι σήμερα από τους κορυφαίους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, με τον ίδιο να έχει ξεκινήσει από μια ταπεινή καταγωγή, για να φτάσει μέχρι την κορυφή.

Ο ίδιος μας είχε συστήσει πρόσφατα, μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» τη μεγάλη του αδυναμία, τον πατέρα του.

Η ομοιότητα πατέρα-γιου και η δουλειά του Ζήση Πολυχρονίδη

Έναν από τους τελευταίους τεχνίτες της χειροποίητης σκούπας και σπουδαίο αγωνιστή της ζωής, που έδωσε μικρές και μεγάλες μάχες για τα παιδιά του και μοιράζεται τις δικές του αλήθειες με χιούμορ και συγκίνηση. Ο παρουσιαστής μίλησε για τον πατέρα του και την ενασχόλησή του με τη κατασκευή χειροποίητης σκούπας.

Η ομοιότητά τους μεγάλη όπως θα δείτε με τον πατέρα του παρουσιαστή να δίνει μαθήματα για να κατασκευάσουν σκούπες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share