Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Είχα εμμονή με τον... Νταλάρα»

Όλα όσα αποκάλυψε ο τραγουδιστής!

15 Απριλίου 2022 11:37
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Είχα εμμονή με τον... Νταλάρα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην εισβολή στην Κύπρο, στο ξεκίνημά του στην εφηβεία αλλά και το πόσο έμοιαζε η φωνή του με αυτή του Γιώργου Νταλάρα. Παράλληλα, δείτε εδώ τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε ηλικία 15 ετών να τραγουδά στην τηλεόραση.

«Ήταν πολύ παράξενο, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Σε χαιρετούν όλοι, σου φωνάζουν και σου φαίνεται πολύ περίεργο. Εσύ είσαι ένας έφηβος που παίζεις μπάλα με τους κολλητούς σου και την επόμενη μέρα σε παίρνουν για μια συνέντευξη. Οι γονείς μου παντρεύτηκαν μια μέρα πριν την εισβολή.

Θυμάμαι τον εαυτό μου πολύ αμυδρά ότι μέναμε σε προσφυγικές δομές. Ήταν κάτι παραπήγματα. Την θλίψη, τον θυμό και την οργή την έχω κάνει κτήμα μου από τους γονείς μου. Έχασαν τα πάντα σε μια νύχτα. Όταν πρωτοβγήκα έλεγαν ότι η φωνή μου μοιάζει με του Γιώργου Νταλάρα, είχα εμμονή μαζί του. Τον είχα ως απόλυτο πρότυπο».

Τέλος εποχής για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Το ανακοίνωσε δημόσια

Σε ένα τέλος εποχής δείχνει να οδηγείται ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος μίλησε δημόσια για ένα ενδεχόμενο, που κανείς δε θα ήθελε να αποτελεί πραγματικότητα.

Την Κυριακή 27 Μαρτίου, ο ίδιος βρέθηκε στον Ελληνικό 93,2 καλεσμένος του Θάνου Μωριάτη στην εκπομπή «Συζητήσεις στον Ελληνικό 93.2». Ο αγαπημένος ερμηνευτής, για τον χωρισμό του οποίου με τη Μακρυπούλια έγινε γνωστή μια σημαντική λεπτομέρεια, χάρισε στους ακροατές του σταθμού μοναδικές στιγμές με τις live εκτελέσεις των τραγουδιών του.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, σχολιάζοντας τον πόλεμο που μαίνεται στην Ουκρανία αναφέρθηκε στις δικές του αναμνήσεις ως πρόσφυγας: «Κατάγομαι από προσφυγική οικογένεια, ξέρω πως είναι να είσαι πρόσφυγας, έχω μνήμες που μέναμε σε παραπήγματα και τέντες. Ήμουν πολύ μικρός και όλες αυτές οι μνήμες από την εισβολή έχουν εντυπωθεί μέσα μου».

Η αναφορά για το τέλος του από το τραγούδι

Αναφερόμενος στην επί χρόνια επιτυχημένη καριέρα του και την ζωή στην κορυφή επεσήμανε πως «Η κορυφή φέρνει απίστευτη πίεση, ανασφάλεια και προβληματισμό». Και προσέθεσε πως «Πρέπει να είσαι έτοιμος για την πτώση, για το προβάδισμα και την έλευση στην κορυφή».

Τέλος δεν δίστασε να αναφέρει πως η καριέρα του ως τραγουδιστής ίσως έχει… ημερομηνία λήξης όχι και τόσο μακρινή. «Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό κάποια στιγμή ο τραγουδιστής να αποστασιοποιείται και είναι κάτι που το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Μπορεί να μην είναι και τόσο μακρινό. Έχω χορτάσει είμαι πολύ ευγνώμων και πολύ αισθηματικά δεμένος με αυτό που έχει συμβεί».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share