Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Σπάραξε η Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η γυναίκα που έκανε τον Δημήτρη Βήχο να την παρατήσει πριν την εκκλησία (photo)

Η σχέση τους δεν είχε την κατάληξη που όλοι περίμεναν

15 Απριλίου 2022 11:06
Σπάραξε η Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η γυναίκα που έκανε τον Δημήτρη Βήχο να την παρατήσει πριν την εκκλησία (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να έγινε γνωστή η ζωή της μέσα από την τηλεόραση, ωστόσο το παρελθόν της Ελένης Μενεγάκη ακόμα την καταδιώκει. Δύο ζωές φαίνεται πως έχει ζήσει η παρουσιάστρια. Εκείνη μέσα από τον τηλεοπτικό μας δέκτη, με τη φυσιογνωμία της να κυριαρχεί σχεδόν 3 δεκαετίας πια. Και μια πριν ανάψουν γύρω της τα φώτα.

Δείτε επίσης: Πριν αλλάξει τα δόντια και κόψει τη μύτη: Οι φωτογραφίες από το παρελθόν που η Ελένη Μενεγάκη θέλει να «θάψει»

Τότε που έκανε όνειρα και ετοιμάζονταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας πλάι στον Δημήτρη Βήχο. Τον χειρουργό γιατρό (καρδιολόγος) που για κάποιο λόγο αποφάσισε έπειτα από όλα αυτά τα χρόνια σιωπής να μιλήσει για εκείνη τη σχέση. Για την Ελένη. Και για το γεγονός πως κάποτε δημοσιεύθηκε ως και η αγγελία του γάμου τους.

μενεγάκη εκκλησία βήχος γυναίκα

Τι θυμάται λοιπόν ο γιατρός από την Ελένη:

«Δεν έχω επαφές μαζί της. Είχα επαφή με τους γονείς της μέχρι κάποια στιγμή ως καρδιοχειρουργός. Είχα εξετάσει τον πατέρα της και στη συνέχεια τη μητέρα της. Από εκεί και πέρα με την Ελένη, μετά το χωρισμό μας το 1996, είχαμε κάποια επικοινωνία για πολύ λίγο».

-Ήσασταν όντως ένα βήμα πριν από το γάμο;

«Ναι, ήταν επίσημο. Μάλιστα ήμουν ο μόνος που παρουσίασε δίπλα της και το έκανε και στην τηλεόραση. Ήταν όμως λίγο περίεργα τα πράγματα. Τελικά δεν ήμουν έτοιμος, ούτε εγώ αλλά ούτε και εκείνη που ήταν στο πέταγμα της καριέρας της. Στο ξεκίνημα της. Η Ελένη όπως αποδείχθηκε προτίμησε άλλα πράγματα. Και κάποιον άλλο κύριο, πιο γοητευτικό από εμένα (γέλια). Κάπως έτσι τελείωσε».

Ο Δημήτρης Βήχος είναι πλέον παντρεμένος και έχει δύο παιδιά με την πανέμορφη σύζυγό του.

Δείτε φωτογραφία της:

βήχος μενεγάκη γάμος γυναίκα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share