Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τρισευτυχισμένος ο Σάκης Ρουβάς: Υποδέχτηκε το νέο μέλος της οικογένειας (photos)

Η ανάρτηση του τραγουδιστή στο Instagram

15 Απριλίου 2022 09:46
Τρισευτυχισμένος ο Σάκης Ρουβάς: Υποδέχτηκε το νέο μέλος της οικογένειας (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ευχάριστο γεγονός γνωστοποίησε ο Σάκης Ρουβάς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής αποκάλυψε πως η οικογένεια του απέκτησε ένα νέο μέλος, που δεν είναι άλλο από τον Baxter, ένα χαριτωμένο σκυλάκι. Παράλληά, μείναμε άφωνοι μόλις αντικρίσαμε την αμαξάρα του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη!

«Ο Baxter απόκτησε καινούργιο φίλο και εμείς καινούργιο μέλος στην οικογένεια….!!!», σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος κάθεται στον κήπο του σπιτιού του στο Νέο Βουτζά.

Νέο μέλος στην οικογένεια του Σάκη Ρουβά

«Καυτά» φιλιά για τον Σάκη Ρουβά με άλλη γυναίκα - Άλαλη η Κάτια Ζυγούλη

Ο Σάκης Ρουβάς είναι απόλυτα ευτυχισμένος στο πλευρό της Κάτιας Ζυγούλη, αλλά πρόσφατα τον είδαμε να δίνει... φιλί στον αέρα με μια άλλη γυναίκα, μετά από μια προηγούμενη τραγική είδηση.

Το «The Masked Singer» ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης (31/3) και είδαμε την πρώτη εμφάνιση και δεν ήταν άλλη από τον γορίλα. Πίσω από την μάσκα ήταν γυναίκα και έβαλε τα δυνατά της τόσο στο τραγούδι, όσο και στο χορό.

Όπως ήταν φυσικό η επιτροπή ξεσηκώθηκε και προσπαθούσε παράλληλα να καταλάβει ποια κρύβεται από πίσω. Αφού τελείωσε την ερμηνεία της, ο Σάκης Ρουβάς την πλησίασε για να μπορέσει να καταλάβει ποια είναι και στο τέλος της έδωσε ένα φίλι στο στόμα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share