Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γάμος για τη Δανάη Μπάρκα; «Παντρεύομαι! Γιαγιά, ετοιμάσου!» (Video)

Κουφέτα για την παρουσιάστρια;

15 Απριλίου 2022 09:18
Γάμος για τη Δανάη Μπάρκα; «Παντρεύομαι! Γιαγιά, ετοιμάσου!» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξαφνικά, αργά το βράδυ της Πέμπτης, ένα βίντεο έφτασε στο Instagram, το οποίο έκανε repost η Δανάη Μπάρκα. Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου εμφανίστηκε σε εξωτερικό χώρο να της πετάνε μία γαμήλια ανθοδέσμη και να την πιάνει δίχως να μπορεί να πιστέψει το μέγεθος της ευτυχίας. Παράλληλα, απολαύστε εδώ το εσωτερικό του σπιτιού της!

Φυσικά, το βίντεο αποτελεί μία καθαρά χιουμοριστική λήψη, πιθανότατα επειδή έχει συζητηθεί πολλές φορές δημόσια το συγκεκριμένο θέμα. Πάντως, η Μπάρκα το έκανε repost και έγραψε πάνω: «Παντρεύομαι! Γιαγιά, ετοιμάσου!». Ό,τι ακριβώς θέλει να ακούσει η γιαγιά Τούλα από τα χείλη της.

Η Δανάη Μπάρκα έδωσε «στεγνά» τη μάνα της - «Έχει πάει να με δηλητηριάσει»

Στο «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένη η Δανάη Μπάρκα και αποκάλυψε πτυχές της σχέσης με την μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε για την σχέση της μητέρας της με την μαγειρική αποκαλύπτοντας πως μία φορά η Βίκυ Σταυροπούλου, άθελά της δηλητηρίασε την ίδια με ψαρόσουπα!

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο πατέρας της Δανάης Μπάρκα!

«Η μάνα μου έχει πάει να με δηλητηριάσει με ψαρόσουπα. Ένιωσα δυσφορία και μου είπε: Μάλλον θα φταίει που έβγαλα το ψάρι από την κατάψυξη την Δευτέρα, το ξαναέβαλα στο ψυγείο την Τρίτη και το έφτιαξα την… Τετάρτη!», ανέφερε με χιουμοριστική διάθεση η Δανάη Μπάρκα!

Για την σχέση με τον βιολογικό πατέρα της, αλλά και τον θάνατο, τοποθετήθηκε η παρουσιάστρια και ηθοποιός.

«Παντού υπάρχει ο βιολογικός μου πατέρας!Είχαμε αγαπησιάρικη διάθεση με τον πατέρα μου, είχαμε άλλη σχέση! Η μαμά ξέρει άλλα πράγματα και άλλα ο μπαμπάς. Στον μπαμπά μου έλεγα τις τρέλες μου και στη μητέρα μου τους φόβους μου. Ο θάνατος είναι κάτι που δεν μπορώ να διαχειριστώ, φοβάμαι», ανέφερε.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share