Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το συγκινητικό βίντεο του Γιώργου Καπουτζίδη για τον Πάνο Νάτση!

«Θα ξανά έρθω, θα τα λέμε και από το τηλέφωνο»

15 Απριλίου 2022 08:34
Το συγκινητικό βίντεο του Γιώργου Καπουτζίδη για τον Πάνο Νάτση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η νέα σειρά, με τίτλο «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη έκανε πρεμιέρα στις 11 Απριλίου. Όπως είχε γίνει γνωστό ένας από τους ηθοποιούς που συμμετείχε στη σειρά ήταν και ο αδικοχαμένος Πάνος Νάτσης.

Χθες ο Γιώργος Καπουτζίδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβασε ένα σύντομο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμός στο Instagram όπου απεικονίζει τον Πάνο Νάτση να βάζει μία βαλίτσα στο αυτοκίνητο και να αποχαιρετά τους γονείς τους.

«Θα ξανά έρθω, θα τα λέμε και από το τηλέφωνο», ήταν τα λόγια του ηθοποιού.

Δεν το γνώριζε κανείς: Η μεγάλη αποκάλυψη του Αργύρη Αγγέλου για Αλίκη Βουγιουκλάκη, Γιώργο Καπουτζίδη και «Παρά Πέντε»!

Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Αργύρης Αγγέλου το μεσημέρι της Τρίτης (05/04) και μεταξύ άλλων θυμήθηκε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της υποκριτικής, το ρόλο του στις «Σαββατογεννημένες» αλλά και τη χρυσή εποχή του «Παρά Πέντε».

Την ίδια ώρα σας θυμίζουμε το σούσουρο με τη Ρούλα Κορομηλά: Στην φόρα η σχέση της με πρωταγωνιστή του «Παρά Πέντε» μετά τον Νάσο Γαλακτερό

«Ήρθα Αθήνα το 1997 από τη Χαλκίδα και το ΄99 ξεκίνησα να δουλεύω. Πήγαινα σε ακροάσεις πολύ, κυνηγούσα πολύ. Πήγαινα σε ακροάσεις πριν πάω στη δραματική σχολή. Στα 16-17 πήγα στην πρώτη μου ακρόαση στην Αλίκη Βουγιουκλάκη» ανέφερε αρχικά ο Αργύρης Αγγέλου και πρόσθεσε:

«Στην αρχή έπαιρνα προσωπικά την απόρριψη. Θυμάμαι μία απόρριψη που γύρισα στο σπίτι τότε μέναμε με τον Γιώργο Καπουτζίδη – ο ένας πάνω ο άλλος κάτω – και είχα πλαντάξει και μου λέει ο Γιώργος “μην σε νοιάζει, θα γράψω ένα σενάριο και θα έχεις ρόλο. Και λίγους μήνες αργότερα έλαβα το σενάριο για τις “Σαββατογεννημένες”».

Το «χρυσό κεφάλαιο» του «Παρά Πέντε»

Μιλώντας για το «χρυσό κεφάλαιο» του «Παρά Πέντε», ο Αργύρης Αγγέλου θυμήθηκε το πόσο δεμένη ήταν η παρέα και ότι η χημεία τους έδεσε εξαρχής. «Επιδιώκαμε να ήμασταν μαζί πέρα από το γύρισμα. Και τώρα είμαστε οικογένεια με έναν διαφορετικό τρόπο.

Πώς αντιδρούσε στα όσα ακουγόντουσαν για τις εντάσεις στα παρασκήνια του «Παρά Πέντε»

«Ήμουν θεατής στα όσα ακούγονταν για τις σχέσεις μας στο “Παρά Πέντε”» εξήγησε ο Αργύρης Αγγέλου αναφερόμενος στο πώς αντιδρούσε στα όσα ακουγόντουσαν για τις εντάσεις στα παρασκήνια του «Παρά Πέντε» και πρόσθεσε: «Πέρασαν τα χρόνια, ο καθένας έκανε τη ζωή του. Μου λείπουν τα παιδιά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share