Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Αυτός ο πασίγνωστος τραγουδιστής είναι ο σύντροφος του... πρώην κοριτσιού του Πέτρου Πολυχρονίδη

Είναι τρελά ερωτευμένοι!

14 Απριλίου 2022 19:40
Βάλια Χατζηθεοδώρου: Αυτός ο πασίγνωστος τραγουδιστής είναι ο σύντροφος του... πρώην κοριτσιού του Πέτρου Πολυχρονίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είχε πάντα εντυπωσιακά κορίτσια στο πλευρό του στον «Τροχό της Τύχης», με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου να έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό και όχι άδικα.

Η σχέση τους ήταν εκπληκτική και, με την Νατάσα Κουβελά να έχει πάρει τη θέση της, ο παρουσιαστής στο τέλος της προηγούμενης σεζόν έγραψε και ένα συγκινητικό μήνυμα για την ίδια, μετά από δύο χρονιές μαζί.

«Κράτησα για το τέλος ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στη Βάλια Χατζηθεοδώρου. Ένα υπέροχο και γλυκύτατο παιδί που ταξίδεψε τις προηγούμενες δύο σεζόν μαζί μας και φυσικά θα ανήκει για πάντα στο πλήρωμα του μακροβιότερου τηλεπαιχνιδιού της ελληνικής τηλεόρασης. Του ΤΡΟΧΟΥ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ», είχε γράψει.

Ο σύντροφός της που... δεν το πιστεύει

Στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» μίλησε ο Πέτρος Πυλαρινός, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στην προσωπική του ζωή και τη σχέση του με το μοντέλο Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Ο frontman του συγκροτήματος Alcatrash, αφότου αποκάλυψε ότι στη σχέση τους δεν υπάρχει ζήλια, μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια και θαυμασμό για εκείνη:

«Στη σχέση μας με τη Βάλια δεν υπάρχει ζήλια, από την πλευρά μου τουλάχιστον. Δεν είναι μια σχέση έτσι δομημένη, να υπάρχει ζήλια. Σας ευχαριστώ που μας είπατε ωραίους όμως. Για τη Βάλια νομίζω είναι δεδομένο. Εγώ το βλέπω κάθε μέρα και κάνω τον σταυρό μου και λέω πώς γύρισε να με κοιτάξει. Ξεκάθαρα τη διάλεξα με εμφανισιακά κριτήρια, μου βγήκε ένα παιδί διαμάντι αλλά με το που την είδα έπαθα πλάκα. Λέω "Αν είναι δυνατόν να υπάρχει αυτό το πράγμα από κοντά"».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share