Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Δεν είμαι πολύ καλά...» - «Έσπασε» τη σιωπή του για τον χωρισμό τους ο πρώην του Νίκου Μουτσινά

Τα λόγια του για τη σχέση τους

14 Απριλίου 2022 17:50
«Δεν είμαι πολύ καλά...» - «Έσπασε» τη σιωπή του για τον χωρισμό τους ο πρώην του Νίκου Μουτσινά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μουτσινάς φροντίζει να διαφυλάσσει ως κόρη οφθαλμού τα προσωπικά του, με μια από τις σχέσεις του όμως να καταλήγει άδοξα πριν από λίγο καιρό.

Συγκεκριμένα, είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι ο Νίκος Μουτσινάς έχει σχέση με γνωστό πρόσωπο του ελληνικού youtube και μάλιστα στενό του συνεργάτη, τον Φίλιππο ή αλλιώς Fipster.

Τον Δεκέμβριο του 2019, ο Νίκος, που μίλησε και για ένα ιδιαίτερο όνειρο, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Φίλιππου για το κανάλι του στο youtube και η οικειότητα ανάμεσά τους φαινόταν από μακριά. Εκτός αυτού, ο ίδιος ο Νίκος είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τις διακοπές τους το καλοκαίρι του 2019 όπου μαζί ήταν η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Ξυπολυταρία, μαγιό, καθισιό, φρούτα, φίλοι, σύντροφος, ήλιος, ύπνος, ασκεψιά (δεν ξέρω αν υπάρχει σαν λέξη, αλλά έμενα μου αρέσει) και ο χρόνος να ξεκουράζεται και αυτός και να περνάει αργά.. ένα καλοκαίρι γεμάτο.. το καλοκαίρι μου..

Τα λόγια του πρώην του Μουτσινά για τη σχέση τους

Κλέψε ιδέες και καντο κι εσύ», έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς στους μισό εκατομμύριο followers του, στο Instagram και απέσπασε άπειρα likes και θετικά σχόλια.

Λίγο αργότερα, όμως, ο Φίλιππος ανέβασε στο κανάλι του βίντεο με καλεσμένο τον Κωστή Μαραβέγια με τον οποίο διατηρούν φιλική σχέση. Όταν ο Κωστής του είπε έναν ποιητικό στίχο, ο Φίλιππος του είπε: «Εγώ δεν είμαι πολύ καλά συναισθηματικά τον τελευταίο καιρό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share