Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σαν αδέλφια: Αυτός είναι ο γοητευτικός πατέρας της Ελένης Τσολάκη (photos)

Κούκλος παρά τα χρόνια!

14 Απριλίου 2022 16:00
Σαν αδέλφια: Αυτός είναι ο γοητευτικός πατέρας της Ελένης Τσολάκη (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη πολλές φορές έχει μιλήσει - είτε μέσα από εκπομπές, είτε μέσα από συνεντεύξεις - για την οικογένειά της και ιδίως για τους γονείς της που τους έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Δείτε επίσης: Παύλος Πετρουλάκης: Ποιος είναι ο σύζυγος της Ελένης Τσολάκη;

Οι γονείς της μένουν στη Θεσσαλονίκη και η Ελένη Τσολάκη εδώ και χρόνια μένει στην Αθήνα, όμως τους επισκέπτεται συχνά. Πολλές φορές ανεβαίνει στην συμπρωτεύουσα άλλοτε μόνη της και άλλοτε με τον σύζυγό της για να ξεκουραστεί και να δει αγαπημένα της πρόσωπα!

Ο πατέρας της, Δημήτρης, παρά τα χρόνια και την ηλικία του παραμένει γοητευτικός και βλέποντάς τον κάνεις, μπορεί να καταλάβει από πού πήρε η παρουσιάστρια.

Δείτε φωτογραφίες τους:

Δημήτρης και Ελένη Τσολάκη

Τσολάκη πατέρας

Τα «χώσε» στην Ελένη Τσολάκη ο Τάσος Χαλκιάς: «Βιάζεσαι πάρα πολύ να με ξεπετάξεις»

Ενοχλήθηκε ο Τάσος Χαλκιάς κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή «Open Weekend» με οικοδέσποινα την Ελένη Τσολάκη, όταν κατάλαβε πως θέλουν να επισπεύσουν την κουβέντα.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για το θέατρο στην εποχή της πανδημίας, αναφέρθηκε αρχικά στη θεατρική παράσταση που συμμετέχει και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην τηλεοπτική σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης κατάλαβε πως έκαναν νόημα στην Ελένη Τσολάκη για να ολοκληρωθεί η κουβέντα, με τον ηθοποιό να εκφράζει ανοιχτά τη δυσαρέσκειά του.

«Το θέατρο ξεπερνά τα κοινωνικά θέματα, έχει πολύ μεγαλύτερη αξία»

«Είδες τώρα δεν μας έμεινε πολύς χρόνος και βιάζεσαι πάρα πολύ να με ξεπετάξεις. Αυτό λοιπόν το πράγμα δεν είναι καλό. Να το γνωρίζετε. Δε φταις εσύ καθόλου, εγώ όμως θέλω να τα πω στον αέρα αυτά. Εκτός αν τα κόψετε στο μοντάζ, αλλά δε μπορείτε γιατί είναι live η εκπομπή.

To θέμα είναι ότι δεν πρέπει να δίνετε τόσο λίγο χρόνο σε ένα τόσο σημαντικό θέμα, όπως είναι το θέατρο. Καλό είναι και το μαγείρεμα και όλα αυτά. Αλλά το θέατρο ξεπερνάει τα κοινωνικά θέματα, έχει πολύ μεγαλύτερη αξία. Αυτά που είπα δεν έχουν να κάνουμε με την αγάπη μου για εσάς», δήλωσε ο Τάσος Χαλκιάς.

Δείτε το βίντεο μετά το 11:40

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share