Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το είπε «στεγνά» η Ρένα Μόρφη: Αυτός ήταν ο λόγος που έγινε τραγουδίστρια!

Δεν είχαμε ιδέα!

14 Απριλίου 2022 15:51
Το είπε «στεγνά» η Ρένα Μόρφη: Αυτός ήταν ο λόγος που έγινε τραγουδίστρια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρένα Μόρφη που γνωρίσαμε από το συγκρότημα Imam Baildi διανύει μια άκρως δημιουργική περίοδο και πριν μερικά χρόνια μίλησε στο People για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί, αλλά και την σχέση ζωής που έχει με έναν πασίγνωστο συνθέτη.

Δείτε επίσης: Ακομπλεξάριστη η Ρένα Μόρφη - Αυτή τη δουλειά έκανε πριν γίνει τραγουδίστρια!

Ρένα Μόρφη

«Στο παρελθόν μου είχαν γίνει προτάσεις να λάβω μέρος σε talent shows στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα από το YFSF δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση. Η αλήθεια είναι πως μέσα μου δεν έχω καθόλου το στοιχείο του διαγωνισμού και του ανταγωνισμού. Γι’ αυτό και δεν θα πήγαινα ούτε στη Eurovision». Όση ώρα την παρακολουθώ, μου δίνει την αίσθηση μιας κοπέλας που είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες του χώρου της. «Δεν ξέρω αν είμαι διαφορετική, αλλά πολλές φορές νιώθω σαν σολομός. Ο σολομός κολυμπάει αντίθετα στο ρεύμα. Η αλήθεια είναι πως ζω την εποχή μου όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ».

Οι καλλιτέχνες συνήθως έχουν τους μέντορές τους. Για τη Ρένα, ο δικός της μέντορας ακούει στο όνομα Φοίβος Δεληβοριάς. «Ο Φοίβος, εκτός από μέντοράς μου, είναι ο καλύτερός μου φίλος. Πιστεύω πως και εγώ είμαι η καλύτερή του φίλη. Έχουμε ένα βαθύ δέσιμο, που κρατάει πολλά χρόνια. Ο Φοίβος ήταν ο λόγος που αποφάσισα να γίνω τραγουδίστρια. Τον είδα στη σκηνή και γοητεύτηκα από τη μεταδοτικότητά του. Είναι ένας απίθανος performer. Συνεργαστήκαμε στον πρώτο μου δίσκο αλλά και στον επόμενο, που είναι ήδη έτοιμος και θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες».

Τίποτα δεν μένει κρυφό: Η αλήθεια για την καταγωγή της Ρένας Μόρφη

Η Ρένα Μόρφη είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της γενιάς της. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή.

Πριν μερικούς μήνες έγινε για πρώτη φορά μαμά και η οικογενειακή της ευτυχία ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ο σύζυγος της ... διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share